مهدی مهراندیش روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان ۴۸ هزار و ۵۴۷ نفر ساعت آموزش در مراکز مردان و ۲۲ هزار ۵۴۹ ساعت در مرکز زنان ارائه شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر آن در مناطق روستایی شهرستان ۵۴ هزار و ۶۹۷ ساعت، در پادگانها ۹ هزار و ۳۲۲ ساعت و در سکونتهای غیررسمی مانند کمپهای ترک اعتیاد سبزوار نیز ۱۱ هزار و ۶۶۹ ساعت آموزش به متقاضیان داده شده است.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای سبزوار تصریح کرد: امسال همچنین چهار هزار و ۹۸ نفرساعت آموزش به دانش آموختگان دانشگاهها، چهار هزار و ۴۳۴ نفرساعت به دانشآموزان فارغ التحصیل و پنج هزار و ۲۸۸ نفرساعت به دانش آموزان در حال تحصیل آموزش داده شده است.
وی افزود: همچنین زنان خانه دار چهار هزار و ۹۷۰ نفرساعت، زنان سرپرست خانوار ۱۳ هزار و ۷۵ نفرساعت و شاغلان بنگاه های اقتصادی چهار هزار و ۲۰۱ نفرساعت آموزش دریافت کرده اند.
مهراندیش ادامه داد: ۱۰ هزار نفرساعت آموزش مهارتی به مددجویان زندانی، ۷۶۸ نفر ساعت به کودکان کار و چهار هزار و ۳ ۳۲ نفرساعت به معتادان بهبود یافته آموزش داده شد.
وی اظهار کرد: علاوه بر مراکز دولتی، ۵۹ آموزشگاه آزاد در شهرستان سبزوار و توابع آن در حال فعالیت هستند که از ابتدای سال تاکنون ۳۶ هزار و ۱۵۰ نفر ساعت آموزش ارائه کردهاند.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای سبزوار افزود: رشتههای آموزشی در چهار بخش فرهنگ و هنر، خدمات، آموزش کشاورزی و صنعت شامل جوشکاری، برق، عمران، صنایع چوب، برق خودرو، اتومکانیک، تراشکاری، خیاطی، کشاورزی، معرق و چرم، کیف دوز چرم، دوخت های سنتی، قالی بافی، تابلو فرش، گلیم بافی و غیر آن آموزش داده میشود.
وی ادامه داد: همچنین امسال ۱۵ هزار نفر ساعت مهارت آموزی زیر پوشش طرح استاد-شاگردی قرار دارد که تاکنون ۱۱ هزار نفر ساعت آن انجام شده است و در این راستا ۵۰ نفر نیز در محیط واقعی کار به مهارت آموزی پرداختهاند.
مهراندیش خاطرنشان کرد: امسال ۱۶ نفر بی سواد و ۲۵ نفر باسواد کارگر ساختمانی پس از تشکیل پرونده و گذراندن آزمون عملی به اداره تامین اجتماعی معرفی شدند.
وی افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، ستاد بازآفرینی، نهضت سواد آموزی و روستاییان نیز بر اساس نیازسنجیها زیر پوشش آموزشهای این مرکز قرار میگیرند.
هم اکنون مرکز آموزش فنی و حرفهای سبزوار در شهرستانهای سبزوار، خوشاب، ششتمد، داورزن خدمات آموزشی ارائه میکند.
نظر شما