۹ شهریور ۱۴۰۱، ۲۲:۴۴
کد خبرنگار: 5274
کد خبر: 84874391
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

زیتون پرورده صنعتی با گردو و عوامل موثر بر قیمت آن

۹ شهریور ۱۴۰۱، ۲۲:۴۴
کد خبر: 84874391
زیتون پرورده صنعتی با گردو و عوامل موثر بر قیمت آن

زیتون پرورده به عنوان یک از مخلفات بسیار خوشمزه در اکثر رستورانها و سفره ایرانیها دیده می شود. این خوراکی خوشمزه به علت دارا بودن گردو و زیتون بسیار پر خاصیت می باشد. زیتون پرورده صنعتی با گردو طرفداران زیادی دارد.

امروزه انسانها به دنبال مواد خوراکی هستند تا برای بدن مفید باشد تا با کمک مواد طبیعی بتوانند استفاده از مواد شیمیایی چون داروها را کم کنند، تولید کننده زیتون پرورده با گردو به دو شکل فله و بسته بندی محصولات خود را عرضه می دارد و افراد طبق نظر و نیاز خود برای تهیه آنها اقدام می کنند.

زیتون پرورده و گردو هر دو روغنی هستند و می توان از آنها در قالب روغن نیز استفاده کرد، در ترکیبات زیتون پرورده که در کارخانه ها و یا منازل به صورت سنتی آماده می شوند می دانیم که گردو وجود دارد و این دو ماده در کنار هم می توانند مکمل باشند و بدن را در برابر بسیاری از بیماریها ایمن کنند.

زیتون پرورده صنعتی با گردو و عوامل موثر بر قیمت آن

گاهی اوقات استفاده از یک ماده خوراکی به تنهایی برای بدن زیاد تاثیر مثبتی ندارد و اگر در کنار یک ماده دیگر باشد تاثیرگذاری بیشتری دارد، زیتون پرورده با گردو نمونه بارز محصولات است که در قسمت قبل در مورد خواص شان صحبت کردیم و می دانیم که برای قسمتهای مختلف بدن ما مفید می باشند.

بسیاری از پزشکان طب سنتی استفاده از زیتون به همراه گردو را برای دستگاه گوارش عالی می دانند، زیرا فعالیتهای روده را تسهیل می کنند و به دنبال آن مسلما هضم غذا آسان تر می شود، افراد زیادی هستند که از بیماری یبوست گلایه دارند این خوراکی خوشمزه می تواند داروی خوبی برای رفع این مشکل باشد.

زیتون پرورده صنعتی

یکی از فرآورده هایی که در منوی بیشتر رستورانها به عنوان مخلّفات وجود دارد و البته خیلی هم محبوب و پرطرفدار است زیتون پرورده می باشد که در کنار انواع غذاهای مختلف از جمله کبابهای ایرانی سرو می شود.

زیتون پرورده در اصل متعلق به گیلان و چاشنی معروف خطه شمال کشور است که تولید آن به روش سنتی در این منطقه مرسوم است، در واقع رودبار مرکز اصلی کشت زیتون در کشور است و صادرات زیتون گیلانی به خارج از کشور هم انجام می شود.

زیتون پرورده به عنوان پیش غذا و مزه در سفره های ایرانی جایگاه ویژه ای دارد و کمتر کسی شاید پیدا شود طعم آن را دوست نداشته باشد، این ماده غذایی ارزشمند انرژی بالایی دارد و مصرف آن برای همه مفید است و باعث عملکرد بهتر دستگاه گوارش می شود.

زیتون پرورده صنعتی با گردو و عوامل موثر بر قیمت آن

طبق نظر استاندارد ملی ایران مواد اصلی برای تهیه زیتون پرورده صنعتی شامل زیتون بی هسته فرآوری شده، مغز گردو، رب انار، آب انار و سیر می باشد و در کنار آن از مواد دیگری همچون سرکه، روغن زیتون، نمک، سبزیجات معطر و ادویه های مختلف همچون گلپر می باشد که اضافه کردن این مواد اختیاری است.

زیتون پرورده به عنوان پیش غذا و مزه در سفره های ایرانی جایگاه ویژه ای دارد و کمتر کسی شاید پیدا شود طعم آن را دوست نداشته باشد، این ماده غذایی ارزشمند انرژی بالایی دارد و مصرف آن برای همه مفید است و باعث عملکرد بهتر دستگاه گوارش می شود.

رنگ زیتون پرورده آماده شده باید کاملا طبیعی و رنگ اصلی مواد مصرفی برای تهیه این فرآورده را داشته باشد، بافت زیتون پرورده صنعتی نیز باید کاملا مناسب بوده و خیلی سفت یا شل نباشد، همچنین این فرآورده غذایی باید از عطر و بو و مزه طبیعی برخوردار بوده و طعم واقعی مواد مصرفی موجود در آن را داشته باشد.

قیمت زیتون پرورده

برای به دست آوردن محصول زیتون پرورده با قیمت مناسب باید در انتخاب زیتونها و موادی که باید همراه با زیتون استفاده شوند دقت کاملی داشته باشیم زیرا هم میزان کیفیت و مرغوبیت محصول نهایی تولید شده به کیفیت این مواد اولیه ارتباط مستقیم دارد و همچنین مواد اولیه می توانند بر روی قیمت نهایی محصول تولید شده تاثیر بگذارند و آن را کاهش یا افزایش دهند که این موضوع در فضای رقابتی با سایر تولید کنندگان زیتون پرورده بسیار حائز اهمیت است.

طبیعی است که هر چه مرغوبیت مواد اولیه استفاده شده برای تولید زیتون پرورده بیشتر باشد و مواد اولیه دارای کیفیت بالایی باشند کیفیت و مرغوبیت زیتون پرورده تولید شده نیز بیشتر خواهد شد.

زیتون پرورده صنعتی با گردو و عوامل موثر بر قیمت آن

زیتون پرورده به دلیل اینکه از مواد مغذی و بسیار مفید برای بدن تشکیل می یابد برای همین بسیار سودمند است و قیمت زیتون پرورده به موارد زیادی می تواند ارتباط داشته باشد عواملی مانند کیفیت زیتونهایی که برای تولید محصول استفاده می شوند همچنین نوع موادی که در تولید زیتون رستورانی پرورده به همراه زیتونها استفاده می شود و میزان مرغوبیت آنها در تعیین قیمت نهایی نقش اساسی دارند.

موادی که معمولا در زیتون پرورده استفاده می شوند مختلف هستند اما در تمام آنها زیتون ماده اصلی به شمار می رود و برخی از مواد دیگر مانند روغن زیتون، رب انار، گردو، سبزیجات معطر مثل نعنا، ترخون و مقداری سیر در روشهای گوناگون تولید زیتون پرورده استفاده می شوند البته به این نکته باید توجه داشت که زیتونهای استفاده شده برای تولید زیتون پرورده از نوع زیتون بدون هسته هستند تا مصرف آن راحت تر باشد و مواد مختلف درون زیتون قرار گیرند و طعم خوشمزه ای به آن ببخشند.

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha