میثم لکزایی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در راستای توجه ویژه دولت به مناطق کم برخوردار، بالاترین رقم اعتبار در حوزه فضاهای آموزشی در بین استانهای کشور به سیستان و بلوچستان اختصاص یافته و شرایط ویژه استان در حوزه ساخت و ساز مدارس و ضرورت بیش از پیش توسعه این شاخص، نیازمند همراهی و نگاه خاص مسولان ستادی و ملی به این مهم است که می توان از توجه ویژه دولت سیزدهم در مسیر تحقق اهداف تعریف شده به نیکی یاد کرد.
وی بیان کرد: با هدف افزایش نرخ سرانه فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان و رفع نگرانی کمبود کلاس درس، به دنبال توسعه و تجهیز کارگاه های ساخت و ساز و جذب به موقع اعتبارات بوده و سعی خواهد شد که هر سال این رقم رشد داشته باشد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۰ تعداد ۵۶۸ کلاس درس با اعتبار یکهزار و ۶۰۸ میلیارد ریال ساخته شد که این رقم در ۶ ماهه نخست ۱۴۰۱ به ۸۰۱ کلاس با اعتبار سه هزار و ۵۰۶ میلیارد ریال افزایش یافته است.
وی بیان کرد: بخشی از کلاس های ساخته شده در ۶ ماهه نخست سالجاری در هفته دولت در شهرستانها و مناطق استان با هدف بهره مندی دانش آموزان از کلاس درس استاندارد به بهره برداری خواهد رسید و در اختیار فرزندان این سامان قرار می گیرد.
لکزایی ادامه داد: در یکسال اخیر بیش از ۵۷ هزار نفر دانش آموز تجهیزات آموزشی و کلاسی و حدود ۶ هزار دستگاه رایانه، فتوکپی و چاپگر در بین ادارات آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق استان توزیع شده و این روند همچنان ادامه داد.
وی بیان کرد: برای تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان به سیستم گرمایشی در یک سال اخیر ۷۶۸ هزار و ۴۱۵ میلیون ریال هزینه شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان افزود: در تلاشیم در سالجاری یکهزار و ۵۰۰ کلاس درس در این استان آماده بهره برداری شود و این فرآیند را با هدف افزایش تعداد کلاس در هر سال، با جدیت هرچه تمام تر ادامه خواهیم داد.
وی تصریح کرد: اگر چه شاخص آماری جمعیت دانش آموزی در سیستان و بلوچستان و رشد چشمگیر این شاخص در مقایسه با دیگر استان های کشور کار در حوزه ساخت و ساز و تامین نیاز کلاس درس را دو چندان سخت و دشوار کرده اما با بهرهگیری از ظرفیتهای پیدا و پنهان بدنبال استاندارد سازی فضاهای آموزشی و تامین کلاس درس برای تمام دانش آموزان استان هستیم.
لکزایی خاطرنشان کرد: یکی از اولویتهای مجموعه نوسازی در شهرهای با جمعیت بالا، پرداختن به وضعیت حاشیه شهر و پوشش حداکثری تحصیلی دانش آموزان خواهد بود و در این راستا طرحهای مختلفی هماینک در حال احداث است.
وی با اشاره به نقش خیران در مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان افزود: حضور گسترده خیران موجب شده تا نیمی از کلاسهای درس استان توسط آنان ساخته شود.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: با نهضت مدرسه سازی که در شهرستان ها و مناطق مختلف راه انداری شده و سالانه بیش از یکهزار کلاس درس در حال ساخت است.
وی بیان کرد: در یک سال اخیر با تحقق ۱۰۰ درصدی مصوبات سفر رییس جمهوری در حوزه ساخت و ساز فضاهای آموزشی، از شرایط موجود به سمت شرایط مطلوب در حرکت هستیم و آنچه برای مجموعه نوسازی مدارس استان اهمیت دارد این است که هیچ دانش آموزی در هیچ منطقهای از کلاس درس بی بهره نباشند.
نظر شما