ماهی از خوراکی های مهمی است که حتما باید در برنامه ی غذایی ما حضور داشته باشد، اما تمیز کردن و خوردن آن دردسرهایی را نیز دارد که تن ماهی طبیعت با طعم فلفلی و دودی این مشکلات را حل کرده است و به صورت آماده و راحت و بسیار خوشمزه و متفاوت در خدمت شماست که از آن استفاده کرده و لذت ببرید در اینجا ما قصد داریم تا شما را با انواع این تن ماهیهای خوشمزه و مزایای آنها آشنا کنیم، پس حتما تا ادامه ی این مطلب همراه ما باشید.
امروزه اکثر تولیدکنند گان دیگر از این ماهیها استفاده نمی کنند و به جای آن از ماهیهای ارزان قیمت استفاده می کنند اما آنها را به قیمت همان ماهیها گران به فروش می رسانند، با توجه به گران شدن قیمت تن ماهیها و نزدیک بودن قیمت این محصول به خود ماهی ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که پس چرا از خود ماهی استفاده نکنیم و در پاسخ به این سوال باید گفت زیرا استفاده از تن ماهیها بسیار راحت و بدون دردسر است.
امروزه برای جلب نظر و ذائقه های بیش تر موادی را به تن ماهیها اضافه می کنند مانند تن ماهی فلفلی طبیعت ، تن ماهی کچاب و غیره که از بازار فروش نسبتا خوبی هم بر خوردارند.
تن ماهی فلفلی دارای طعم نسبتا تندی می باشد و همچنین برای افرادی که از بوی ماهی بدشان می آید نیز بسیار کاربردی می باشد، فلفل قرمز به کار رفته در این نوع تن ماهیها نیز دارای مواد مفیدی می باشد از جمله پتاسیم، آهن، فیبر، منگنز و مس که خواص تن ماهی را چند برابر می کنند و همچنین در کنار این مواد مفید، دارای ویتامین B و ویتامین A نیز می باشد، پس نتیجه می گیریم که خواص تن ماهی فلفلی از تن ماهیهای معمولی بسیار بیشتر است.
تن ماهی مکنزی فلفلی
ماهی از آن دسته غذاهایی می باشد که استفاده از آن به صورت دو بار در هفته به همه افراد توصیه می شود برخی از خانواده ها به دلیل این که تمیز کردن و تهیه ماهی برای آنها زحمتهای زیادی دارد، تمایلی به مصرف نشان نمی دهند که با تولید تن ماهی این مشکل نیز رفع شده است و افراد می توانند به راحتی از آن استفاده کنند.
در ایران برای تهیه تن ماهی از 4 نوع ماهی استفاده می کنند که می توانیم ماهی گیدر، زرده، اسبک و هوور را نام ببریم و لازم به ذکر است که این ماهیها به ترتیب خوشمزه تر و گران تر هستند و مواد مغذی که در آنها وجود دارد نیز بیشتر است.
برخی از تولیدکنندگان برای تهیه ماهی سرخو فقط در نوع سفارشی از ماهیهای مرغوب استفاده می کنند و در بیشتر مواقع از انواع دیگر ماهی استفاده می کنند که ارزانتر است ولی قیمت بالایی را برای آن ارائه می دهند.
بسیاری از فروشگاه ها اقدام به خرید تن ماهی مکنزی عمده می کنند و آن را در اختیار مصرف کنندگان خود قرار می دهند زیرا افراد معتقدند قیمت تن ماهی فلفلی به صورت عمده از نوع خرده فروشی آن بهتر است. در برخی مواقع ماهی تازه در دسترس افراد نمی باشد و آنها می توانند از فراورده های ماهی که ماندگاری بالایی دارند، استفاده کنند.
برخی از ماهیهای شیلاتی را نمی توان به صورت تازه به دست مردم رساند چرا که کیفیت و تازگی خود را از دست می دهند بنابراین بهتر است که آنها را ابتدا منجمد کرد و سپس با فرآیندی به کنسرو تبدیل کرد در این صورت ارزش غذایی ماهی به صورت کامل حفظ می شود و کیفیت آن از بین نمی رود.
تن ماهی فلفلی تاپسی
فرایند آماده سازی تن ماهی به این صورت است که ابتدا ماهیها پیش از تولید شستشو می شوند تا آلودگی آنها از بین برود سپس ماهیهای شستشو شده وارد مرحله ی جدا سازی می شوند که در این مرحله سر ماهی توسط دستگاه یا نیروی انسانی جدا شده و بعد از آن شکم ماهی را تخلیه می کنند بار دیگر ماهی، شستشو شده و وارد خط تولید می شود بعد از طی کردن این مراحل نوبت به پخت اولیه ی ماهی می رسد پخت ماهی کمک می کند که استخوان ماهی بهتر جدا شود و قوام گوشت افزایش یابد.
توجه کنید که استفاده از تن ماهی فلفلی تاپسی برای افرادی که به غذاهای تند علاقه مند هستند گزینه ی بسیار خوبی به شمار می رود زیرا عطر تن ماهی در کنار طعم تند و خوشمزه ی فلفل می تواند ترکیبی متفاوت را برای آنها رقم بزند.
از آن جا که طبع ماهی سرد است ترکیب آن با فلفل که طبع گرمی دارد می تواند سردی تن ماهی را از بین ببرد استفاده از انواع مختلف تن ماهی در مواد غذایی مصرفی هفتگی باعث پیشگیری از افزایش فشار خون می شود زیرا پتاسیم موجود در ماهی فشار خون را در حالت نرمال نگه می دارد و از گرفتگی رگها و سکته ی قلبی جلوگیری می کند.
*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.
نظر شما