طرح‌های کشاورزی مازندران با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد امسال به بهره‌برداری می‌رسد

ساری - ایرنا - معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از هدفگذاری این سازمان برای اتمام طرح‌های کشاورزی نیمه تمام استان خبر داد و گفت: طبق برنامه تمامی طرح‌های کشاورزی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۶۰ درصد تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین نگهدار روز سه شنبه با حضور در مرکز خبرگزاری ایرنا در ساری تعداد طرح های کشاورزی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد را ۸۲ مورد اعلام کرد و افزود: اجرایی شدن این طرح ها به سرمایه گذاری یکهزار و ۸۳۴ میلیارد تومانی نیاز دارد.

وی اتمام طرح های نیمه تمام را یکی از تاکیدات آیت الله دکتر رئیسی عنوان کرد و گفت: از محل اعتبارات سفر رییس جمهوری به استان، ردیف های اعتباری تبصره ۱۸، رونق تولید، خط ویژه مکانیزاسیون و منابع داخلی وزارت جهاد کشاورزی مقرر شد ۱۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات جدید برای سرمایه گذاری کمی و کیفی به بخش کشاورزی مازندران تزریق شود تا از این طریق طرح ها با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد امسال به بهره برداری برسد.

معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه برای بازگشت طرح های راکد کشاورزی به چرخه تولید برنامه ریزی منسجمی در دست اجراست، اضافه کرد: طی مدت یکسال فعالیت دولت سیزدهم ۵۶ واحد کشاورزی راکد با صرف اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومانی به مدار تولید بازگشتند که با فعالیت مجدد این واحدها ۲۴۶ نفر به سرکار خود بازگشتند.

طرح‌های کشاورزی مازندران با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد امسال به بهره‌برداری می‌رسد

اتمام تمامی طرح‌های راکد مازندران، هدفگذاری ۲ ساله بخش کشاورزی

نگهدار تعداد طرح های راکد بخش کشاورزی مازندران را ۲۱۸ طرح اعلام کرد و گفت: طی هدف گذاری جهاد کشاورزی ظرف مدت ۲ سال آینده تمامی این واحدها به مدار تولید بر می‌گردند و اشتغال یک هزار و ۳۳۵ نفر نیز فراهم می شود .

وی همچنین ادامه داد: ۲۱ طرح کشاورزی مازندران در تملیک بانکهای قرار دارد که در حال حاضر ۱۴ واحد راکد و هفت واحد دیگر طی یکسال اخیر به چرخه تولید بازگشتند.

معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران همچنین اعلام کرد که ۱۱۸ واحد کشاورزی استان با ۷۰ درصد ظرفیت کار می کند که ظرفیت اسمی اشتغال این واحدها ۸۰۵ نفر است و  در حال حاضر فقط ۳۳۱ نفر در آنها مشغول به فعالیت هستند.

نگهدار با اشاره به اینکه کشاورزی مازندران قلب تپنده کشاورزی کشور محسوب می شود ، اظهار داشت: مشکلات اقتصادی از جمله عدم ثبات بازار ، کمبود نقدینگی، عدم هماهنگی برای ارائه بموقع بسته های حمایتی باعث شده تا تعدادی از واحدهای کشاورزی استان راکد شوند یا با ظرفیت کامل فعالیت نکنند.

معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران همچنین در پایان تشکیل کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید و پس از آن تشکیل کمیته رفع موانع تولید در سازمان جهاد کشاورزی مازندران را در جهت جلوگیری از رکود واحدهای جدید و بازگرداندن واحدهای راکد و تملیکی در گرو بانک ها عنوان کرد.

استان مازندران با فعالیت ۳۴۱ هزار بهره برداری در بخش کشاورزی ، تولید بیش از ۶ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی به ارزش ۶۲۱ هزار میلیارد تومان در تولید ۱۴ محصول کشاورزی در کشور رتبه برتر را دارد .

بنا به اعلام جهاد کشاورزی مازندران ۱۰ درصد از ارزش اقتصادی کل محصولات کشاورزی کشور به مازندران اختصاص دارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha