دکتر مشهود تقلیو روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افرادی که پیش از این هر دُزی از واکسن کرونا را دریافت کردهاند، در صورت گذشت ۶ ماه از تاریخ آخرین تزریق، لازم است برای دریافت دُز یادآور به پایگاههای واکسیناسیون مراجعه کنند.
وی اضافه کرد: هم اکنون ۳۸ پایگاه واکسیناسیون کرونا شامل پایگاه تجمیعی پیاده و خودرویی پردیس دانشگاه علوم پزشکی و ۳۷پایگاه در سطح شهر زنجان فعال و آماده خدمت رسانی است.
به گفته این مسوول، واکسنهای موجود در پایگاه تجمیعی پردیس دانشگاه علوم پزشکی شامل سینوفارم، برکت، پاستوکووک، اسپایکوژن، آسترازنکا، فخرا و رازی و واکسنهای موجود در سایر پایگاهها شامل سینوفارم، برکت و پاستوکووک است.
وی اظهار داشت: همه این واکسنها مورد تایید وزارت بهداشت هستند و هیچگونه مشکلی از نظر تاریخ انقضا ندارند و زنجیره سرما و شرایط نگهداری آنها تحت نظارت است.
این مسوول با تاکید بر اینکه تمامی افراد که ۶ ماه از آخرین تزریق دُز آنان سپری شده است، باید برای دریافت دُز جدید مراجعه کنند، گفت: در استان زنجان تعداد افرادی که ۶ماه از دریافت دُز سوم واکسن کرونای آنان گذشته، ۲۰۰ هزارو ۸۹۴ نفر برآورد شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه انتظار بر این است تمام افراد بالای ۱۸سال که حتی دُزهای اول تا سوم واکسن کرونا را دریافت نکردهاند برای دریافت واکسن مراجعه کنند ادامه داد: تاثیر واکسن در کاهش شدت بیماری، کاهش آمار بستری و کاهش مرگ و میر، قابل انکار نیست.
وی اضافه کرد: برخلاف شایعات، واکسن کووید- ۱۹ عارضه خاصی به صورت ثابت شده، ندارد و این واکسیناسیون در همه پایگاههای سلامت شهری و خانههای بهداشت سطح استان انجام میشود.
تقیلو با اشاره به اینکه مرکز تجمیعی خودرویی و پیاده ستاد دانشگاه علوم پزشکی زنجان و ۲ مرکز تجمیعی در قیدار و خرمدره برای واکسیناسیون فعال است، خاطرنشان کرد: همچنین با همکاری بسیج جامعه پزشکی و سپاه استان، واکسیناسیون افراد دارای ناتوانیهای حرکتی و مشکلات خاص، در منزل انجام میشود.
گفتنی است شهرستانهای ابهر، خرمدره و طارم در وضعیت قرمز، شهرستانهای زنجان، سلطانیه و ایجرود در وضعیت نارنجی و شهرستانهای خدابنده و ماهنشان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
نظر شما