به گزارش خبرنگار ایرنا، علی باستین روز دوشنبه در نشست خبری افزود: با فعالیت دوباره و افزایش ظرفیت این واحدهای راکد نزدیک به یکهزار و ۲۰۰ شغل به ظرفیت اشتغال استان بوشهر افزوده شد.
وی بیان کرد: در یک سال گذشته با برگزاری ۳۰ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید دراستان بوشهر ۵۰۰ مصوبه تدوین شد که از این شمار ۳۰۰ مصوبه اجرایی شده است.
مجوز احداث مجتمع فولاد بوشهر اخذ شد
به گفته باستین با تلاش صورت گرفته مجوز لازم برای آغاز عملیات اجرایی مجتمع فولاد بوشهر در شهرستان گناوه با حجم سرمایه گذاری ۱۵ هزار میلیارد تومان و یکهزار و ۲۰۰ نفر اشتغال گرفته شد.
آغاز عملیات اجرایی ۶ پالایشگاه و واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۹.۵ میلیارد دلار
وی یادآور شد: آغاز عملیاتی اجرایی ۶ واحد تولیدی صنعتی در پارس جنوبی با حضور وزیر نفت از جمله برنامه های استان بوشهر در هفته دولت است که این طرحها شامل چهار پالایشگاه میعانات گازی و ۲ واحد صنعتی دیگر با حجم سرمایه گذاری ۹.۵ میلیارد دلاری و سه هزار نفر اشتغال است.
افزایش زیر ساخت تولید میگوی پرورشی به میزان 15 هزار و 600 تن
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: در زمینه پرورش میگو احداث شهرک شیلاتی پرورش میگوی بندر عامری دیلم با یکهزار و ۵۴۰ هکتار در دست اجرا است که عملیات اجرایی فاز نخست این پروژه به مساحت ۷۵۰ هکتار با سرمایه گذاری یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در هفته دولت آغاز میشود.
به گفته باستین با اجرای این پروژه شیلاتی ۹هزار و ۶۰۰ تن میگوی پرورشی به ظرفیت پرورش میگوی استان بوشهر افزوده و با اجرای این پروژه شیلاتی زمینه اشتغال ۷۰۰ نفر در استان فراهم میشود.
وی ادامه داد: فراخوان واگذاری زمین پرورش میگو در جزیره شیف به مساحت ۶۵۰ هکتار نیز داده شده که با اجرای این پروژه ۶هزار تن به ظرفیت پرورش میگوی استان افزوده میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: واگذاری این زمینها از طریق ۶۰ تعاونی هفت نفر انجام و یکی از برجسته ترین کارهای دولت در این استان به شمار می رود که کار در شرایطی عادلانه و با هدف تامین عدالت اجتماعی در استان در اختیار روستائیان، افراد تحصیلکرده کشاورزی و شیلات و جمعیت ایثارگران در اولویت واگذاری زمینهای پرورش میگو هستند.
باستین اضافه کرد: واگذاری این زمینها در بهترین فراخون و نحوه امتیاز بندی براساس عدالت بوده و همه مراحل ثبت نام به صورت نرم افزاری و سیستمی بوده است.
مجوز پرورش 65 هزار تن ماهی در قفس
وی اظهار کرد: همچنین در زمینه پرورش ماهی در قفس نیز با پی گیری انجام شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی و شیلات مجوز پرورش ۶۵ هزار تن ماهی در قفس برای چهار سال استان بوشهر گرفته شده است.
باستین گفت: در همین ارتباط در هفته دولت امسال ۲۵۰ تن از این ظرفیت تعریف شده جدید برای استان بوشهر در قالب پنج طرح ماهی در قفس شامل ۲ مورد بوشهر، ۲ مورد تنگستان و یک مورد در دیر با سرمایه گذاری ۲۵۰ میلیارد تومان افتتاح میشود.
افزایش ظرفیت سردخانه و بسته بندی خرما، عمل آوری آبزیان و تولید جوجه
وی ادامه داد: همچنین در بخش کشاورزی نیز سه واحد بسته بندی خرما و سردخانه در دشتستان، افزایش ۲هزار و ۱۵۰ هزار تن ظرفیت جدید به ظرفیت عمل آوری آبزیان و یک سردخانه جدید هزار تنی در کنگان، افزایش ظرفیت واحدهای جوجه کشی استان از ۱۷ به ۲۷ میلیون قطعه از دیگر اقدامات دولت به مناسبت هفته دولت در استان بوشهر است.
سرمایه گذاری 440 میلیارد تومانی در زیرساخت های گردشگری بوشهر
وی با بیان اینکه استان بوشهر از جمله استانهای گردشگر پذیر بویژه در نیمه دوم سال است ادامه داد: یکی از پروژه های مهم این استان احداث هتل و مجموعه گردشگری تفریحی کنار خیمه شهرستان عسلویه است که در کمتر از ۲۰ روز همه مجوزهای سرمایه گذار قطری گرفته شد.
باستین یادآور شد: سرمایه گذاری خارجی انجام شده در این پروژه گردشگری در شهرستان عسلویه ۲۰۰ میلیارد تومان و در قالب ساخت یک مجموعه گردشگری و هتل چهار ستاره است که با بهره برداری از آن اشتغال زایی خوبی برای منطقه به دنبال خواهد داشت.
وی یادآور شد: اجرای مجموعه گردشگری ساحلی دریایی اکباتان در ساحل شهر بوشهر با ظرفیت ۳۰۰ نفر و سرمایه گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان از دیگر اقدامات انجام شده در زیرساخت گردشگری این شهر است.
باستین ادامه داد: مجتمع گردشگری دوراهک با ظرفیت ۲۰۰ نفر و با ۴۰ میلیارد تومان از دیگر پروژه های مهم گردشگری استان بوشهر است.
استفاده از ظرفیت بخش خصوصی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر ادامه داد: امروز رویکرد دولت جهادی و انقلابی سیزدهم استفاده از ظرفیت بخش خصوصی است که در این راستا گامهای مهمی برداشته شده است.
باستین با تاکید براینکه در شرایط کنونی هیچ چاره ای جز حمایت از بخش خصوصی وجود ندارد گفت: سرجمع اعتبارات استانی سالانه یکهزار و ۵۰۰ تا ۲هزار میلیارد تومان است که تا پایان سال ممکن است تنها ۵۰ درصد آن تخصیص یابد این درحالی است که با اجرای یک پروژه اقتصادی از سوی سرمایه گذار بخش خصوصی این رقم ریالی تنها در یک پروژه تحقق یابد.
نظر شما