کنگره عظیم اربعین یک بستر بزرگ فرهنگی است

قصرشیرین- ایرنا- سرپرست فرمانداری قصرشیرین گفت: کنگره عظیم اربعین حسینی یک بستر بزرگ فرهنگی است که باید از این مهم در زمینه تقویت بُعد فرهنگی و معنوی شهرستان استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمد حیدری» در آیین تجلیل از بانوان مبلغه سازمان تبلیغات اسلامی قصرشیرین، افزود: قصرشیرین آماده خدمات‌رسانی به زوار اربعین حسینی است و از نظر پذیرش زوار در مرز رسمی خسروی هیچ محدودیتی نداریم.

وی با بیان اینکه دوران جنگ های نظامی به سر آمده است، اظهار داشت: به فرموده رهبر معظم انقلاب اکنون ما با جنگ و ناتوی فرهنگی مواجه هستیم و ابزار آن دانش و آگاهی و بصیرت است که ملزومات ورود به جنگ فرهنگی هستند.

وی در ادامه گفت: گسترش شبکه های مجازی و اجتماعی تیغ های ۲ لبه و ابزارهای جنگ فرهنگی هستند و امروز هرکس می تواند با گوشی همراه خود در عرصه بین الملل کار فرهنگی انجام دهد.

سرپرست فرمانداری قصرشیرین در ادامه با اشاره به نقش و اهمیت واقعه بزرگ عاشورا و رهبری امام حسین (ع) گفت: حقانیت واقعه عاشورا در هیچ جنبش سیاسی و مبارزه جویانه وجود نداشته است و فرهنگ عاشورا و نقش امام حسین (ع) در جریان سازی فکری بی بدیل است و در تاریخ تکرار نخواهد شد.

وی در ادامه گفت: محرم و صفر و قیام ابا عبدالله الحسین فلسفه ای دارد که مبلغان دینی و مذهبی باید نقش ارزنده ای در راستای تبیین آن ایفا کنند زیرا پیوند زندگی ما با فرهنگ عاشورا بخصوص برای جوانان و آینده سازان مهم است.

نماینده عالی دولت در قصرشیرین خاطرنشان کرد: امام حسین (ع)  به تمام معنا یک انسان کامل بودند که با توسل به خدا تاریخ بشریت را تغییر داد و فرهنگ عاشورا و نقش امام(ع) در جریان سازی فکری بی بدیل است و در تاریخ تکرار نخواهد شد.

حیدری با بیان اینکه یکی از اهداف قیام امام حسین (ع) و یارانش امر به معروف و نهی از منکر است، افزود: شرایط زمان تعیین می‌کند که معروف و منکر چیست، معروف و منکر ثابت داریم که در دین اسلام  و تعالیم آسمانی بیان شده اما معروفات و منکرات زمان مهم است که با توجه به شرایط تعیین و تعریف می‌شود و این مساله مهمی برای مبلغین است.

وی گفت: ماموریت و رسالت مبلغان در این است که معروفات و منکرات را استخراج، استنباط و ترویج دهند چون تبیلغ و ترویج فرهنگ اسلامی کار ساده‌ای نیست و مخاطب شناسی شرط لازم برای مبلغان است.

در پایان از بانوان  مبلغ با اهدی هدایایی تجلیل شد.

به گزارش ایرنا؛ قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.

در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.

خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.

مرز رسمی خسروی  - منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.

مرز خسروی نزدیکترین نقطه ایران به کربلاست؛ این مرز تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، کاظمین ۲۰۳، کربلا ۳۰۰، سامرا ۳۲۶ و نجف ۳۸۰ کیلومتر فاصله دارد. خسروی در ۲۰ کیلومتری شهر قصرشیرین در غرب کرمانشاه قرار دارد.

زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند.

زائرانی که از خسروی عازم عراق می شوند پیش از زیارت امام حسین(ع)، به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha