افزایش سه برابری ظرفیت اکسیژن سازهای مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مشهد- ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با راه اندازی قرارگاه مدیریت بیماری کووید ۱۹ در استان خراسان رضوی، همکاری دستگاهها و نهادهای مختلف افزایش بیشتری پیدا کرد که تامین و افزایش سه برابری ظرفیت اکسیژن سازهای مراکز درمانی از مهمترین اقداماتی بود که در ابتدای راه اندازی این قرارگاه انجام شد.

به گزارش ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر شاپور بدیعی روز جمعه در بازدید رییس کمیته بازرسی و نظارت قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا از بیمارستان های امام رضا(ع) و قایم(عج) مشهد افزود: قرارگاه مدیریت بیماری کووید ۱۹ استان خراسان رضوی در پنجمین اوجگیری کرونا به منظور افزایش همکاری و هماهنگی میان نهادهای مختلف استان، رصد شبانه روزی مراکز درمانی و افزایش کیفی و کمی خدمات رسانی به بیماران راه اندازی شد. 

وی ادامه داد: سامانه پایش اکسیژن نیز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد که به صورت لحظه ای شرایط مراکز درمانی مورد ارزیابی قرار می دهد که این ابتکار، هم اکنون در سایر مناطق کشور نیز در حال اجراست. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یکی از نکات مورد توجه موضوع پدافند غیر عامل است که مقام معظم رهبری نیز همواره بر این مهم تاکید دارند و یکی از برنامه های مورد اولویت در حوزه بهداشت و درمان محسوب می شود.

بدیعی با بیان این که در حال حاضر بحث پدافند غیر عامل در دانشگاه  علوم پزشکی مشهد گسترش و ارتقا یافته است افزود: بر این اساس با حضور مسوولان ارشد کشوری، اقدامات انجام شده در حوزه پدافند غیر عامل در مراکز درمانی استان خراسان رضوی مورد بررسی قرار گرفته و طبق بازدیدهای انجام شده که از روز گذشته آغاز شده است عملکرد مشهد تا کنون رضایت بخش بوده و می تواند الگویی برای سایر مناطق کشور باشد.

اجرای برنامه مدیریت تخت در مراکز درمانی مشهد، الگویی برای دانشگاه های علوم پزشکی کشور

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این بازدید گفت: در دوران  همه گیری کرونا، برنامه مدیریت تخت برای تمام مراکز درمانی به اجرا در آمد و سهم هر بیمارستان در پذیرش و خدمات رسانی به این بیماران مشخص شد که این برنامه بر اساس تعداد تخت های بستری بیمارستان ها اجرا  و به صورت روزانه تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا رصد و مدیریت می شود.

دکتر ایوب توکلیان افزود: با اجرای این برنامه علاوه بر جلوگیری از ایجاد ازدحام در یک مرکز درمانی، کیفیت خدمات رسانی به بیماران نیز ارتقا یافته است.

وی ادامه داد: در قرارگاه مدیریت کرونا، تمامی معاونان دانشگاه و یا نمایندگان معاونت ها حضور دارند و در صورت بروز مشکل و یا کمبودی، در کوتاه ترین زمان نسبت به بررسی و رفع آن اقدام می شود.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: زیر ساخت های بیمارستان ها از نظر نیروی انسانی، تعداد تخت، تجهیزات و اکسیژن سازها  بررسی و در قرارگاه مدیریت کرونا، در صورت نیاز نسبت برای تامین و یا رفع مشکل اقدام می شود.

توکلیان افزود: اقدامات دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه مدیریت تخت های بیمارستانی به عنوان الگویی در کشور مطرح شد و تا کنون دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، اهواز و تبریز این طرح را اجرا کرده اند و همچنین هر سه ماه یک بار، آخرین دستورالعمل های علمی درمان کرونا به تمامی مراکز درمانی ابلاغ می شود و نظارت های لازم نیز در این زمینه انجام می شود.

وی ادامه داد: با اجرای نظام سطح بندی کرونا از مراجعه مستقیم بیماران به بیمارستان ها جلوگیری شد و در این برنامه بیماران با توجه به شدت بیماری کرونا، خدمات را در سطوح مختلف دریافت می کنند و در این زمینه نظارت های مستمر انجام می شود.

سردار رسول رحیمی، رییس کمیته بازرسی و نظارت قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا به همراه نماینده وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، امروز  از حوزه های زیر ساختی و تاسیساتی، بخش های بستری، اورژانس و نحوه مدیریت تخت در خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کرونا و غیر کرونا در بیمارستان های امام رضا(ع) و قایم(عج) مشهد بازدید کرد و ضمن بررسی آمادگی این مراکز در حوزه پدافند غیر عامل، نحوه خدمات رسانی و مدیریت بیماری کووید ۱۹ را نیز ارزیابی کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha