به گزارش ایرنا، دکتر «محمود کریمی» شامگاه چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه شهرستانهای ساوه و زرندیه افزود: پروژه بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه نیاز به اعتبار ویژهای دارد و این مهم در حالی بوده که براساس قانون میتوان بخشی از هزینه مورد نیاز پروژههای دولتی را از نظام بانک استقراض کرد.
وی بیان کرد: اگر موضوع استقراض از بانک در چند سال گذشته انجام شده بود تاکنون عملیات اجرایی بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه به اتمام رسیده بود در حالیکه با وجود محدودیت منابع مالی نمی توان تاریخ مشخصی برای بهره برداری از این طرح حوزه درمان تعیین کرد.
کریمی با اشاره به پیشرفت فیزیکی کمتر از ۲۰ درصد پروژه بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه، گفت: این طرح به عنوان تنها طرح با پیشرفت کمتر از ۵۰ درصد در سفر رییس جمهوری به استان توانست اعتباری معادل ۳۰۰ میلیارد تومان جذب کند که روند احداث آن با تخصیص کامل تسریع خواهد شد.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی ساوه عنوان کرد: در سند چشمانداز توسعه دانشکده برای سالهای ۱۴۰۶ و ۱۴۰۸ جذب رشتههای کارشناسی ارشد هدفگذاری شده بود اما خوشبختانه با پیگیریهای صورت گرفته امسال شاهد جذب رشته پزشکی عمومی برای این شهرستان هستیم که افتخار بزرگی برای حوزه سلامت و مردم است.
وی افزود: از ترم بهمن ماه سالجاری رشته پزشکی در شهرستان جذب دانشجو خواهد داشت و بیمارستان شهید مدرس ساوه به یک مرکز درمانی تخصصی آموزشی با حضور پزشکان متخصص تبدیل میشود اما برای آغاز فعالیت رشته پزشکی در ساوه نیازمند تامین زیرساختهای مورد نیاز در حوزه درمانی و خدماتی هستیم.
کریمی عنوان کرد: طرح دارویار جراحی بزرگ اقتصادی در حوزه سلامت است که با اجرای آن منافع برخی افراد دچار تنش شده و خوشبختانه بسیاری از داروهای خاص تحت پوشش خدمات بیمه قرار گرفته است.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه با بیان اینکه خبرنگاران به عنوان یار دوازدهم حوزه سلامت نقش موثری در آگاهی بخشی جامعه دارند، افزود: از ظرفیت خبرنگاران باید در اطلاع رسانی وقایع حوزه سلامت و بیان کمبودها استفاده کرد.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز در این جلسه گفت: انتقاد خبرنگاران موجب پیشرفت و توسعه خواهد شد و در شرایط کرونا راهکارهای رسانهای موجب تقویت خود مراقبتی در جامعه و کاهش آمار مبتلایان شد.
دکتر «مجتبی ذکایی» بیان کرد: اصلیترین اولویت وزارت بهداشت پرداختن به مقوله جمعیت است که از تاکیدات مقام معظم رهبری بوده و چنانچه سازوکاری برای پرداختن به افزایش نرخ جمعیت اندیشیده نشود در ۱۰ سال آینده در فروچاله پیری فرو خواهیم رفت.
وی عنوان کرد: برطرف کردن موانع ناباروری و تلاش برای بارور کردن زوجین و فرهنگ سازی برای افزایش تعداد فرزندان یک ضرورت است.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه خواستار تغییر نگاهها برای افزایش نرخ جمعیت در کشور شد و افزود: پیری جمعیت تهدیدی برای سلامت، اقتصاد و سایر مولفههای برقراری توسعه پایدار است.
مدیر غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه نیز گفت: با اجرای طرح دارویار ۳۶۶ قلم داروی ضروری بیماران مزمن مانند بیماران دیابتی، قلبی و عروقی که هزینههای سنگینی را به بیماران تحمیل میکرد، تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
دکتر سید «محمدحسن احمدی» بیان کرد: در گذشته یارانه یا ارز ترجیحی به مواد اولیهای که در کارخانجات تولید یا وارد کشور میشد، اختصاص یافته و در واقع به ابتدای زنجیره تامین تعلق میگرفت.
وی ادامه داد: در طرح دارویار براساس سازوکار اتخاذ شده، یارانه به انتهای زنجیره تامین یا همان مصرف کننده به صورت غیرمستقیم و از طریق بیمهگذار مصرف کننده تخصیص یافته و افراد با هر پوشش بیمهای که دارند ارز داروی آنها به بیمهگذار پرداخت میشود و هر زمان به مراکز درمانی یا داروخانه برای دریافت دارو مراجعه کنند، در واقع به نوعی این یارانه را دریافت میکند.
مدیر غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی شهرستان ساوه در خصوص کمبود دارو در ساوه نیز گفت: کمبود دارو مشکل سراسری است و در ساوه و زرندیه نیز برخی کمبودها وجود داشته که خوشبختانه طی روزهای گذشته کمبود سرم در داروخانهها برطرف شد.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شهرستان ساوه نیز گفت: با پیگیریهای صورت گرفته براساس برنامه مصوب توسعه ششم دانشکده در حوزه پایگاه های جادهای در ماه آینده سه پایگاه به توان عملیاتی شهرستان افزوده خواهد شد.
«بهرام صیدی » افزود: با افتتاح این پایگاهها در حوزه زرندیه اهداف برنامه توسعه ششم تا ۱۰۰ درصد و در ساوه نیز تا ۸۵ درصد محقق خواهد شد.
نظر شما