به گزارش خبرنگار ایرنا، نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد در این نشست افزود: این سند یک منشور مهم و ارزشمندی است و میتواند در تحقق جهاد تبیین مورد نظر رهبر معظم انقلاب موثر واقع شود.
حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام با بیان اینکه تبیین در همه عرصهها لازم است، تصریح کرد: زمانی که جهاد تبیین مطرح میشود باید متناسب با مقتضیات زمان و مکان باشد و هرچند یک تکلیف عمومی و همگانی است اما برخی دستگاهها و نهادها در این حوزه وظیفه سنگینتری برعهده دارند.
وی با اشاره به اینکه جهاد تبیین مورد نظر رهبر معظم انقلاب مصادیق خاص و اولویتدار دارد، افزود: این سند نباید در قالب موضوعات نظری باشد و باید عملیاتی باشد و مصادیق آن در جامعه به خوبی مشخص شود.
امام جمعه شهرکرد خاطرنشان کرد: شورای فرهنگ عمومی هر ۲ ماه یکبار گزارشی از روند اجرایی کردن این سند باید ارائه دهد.
نکونام در ادامه بر ضرورت آمادگی استان برای برگزاری موکبهای اربعین، تصریح کرد: یکسری بایدها و نبایدهایی در این خصوص وجود دارد که باید به درستی در دستور کار قرار گیرد.
وی با انتقاد از اینکه پرداختن به مسائل فرهنگی در دستگاههای اجرایی استان کمرنگ است، اظهار داشت: هر دستگاهی باید به امور فرهنگی و دینی خود بیش از پیش بپردازد.
نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری نیز بر ضرورت نظارت بر نحوه نامگذاریها در استان تاکید کرد و گفت: مشاهده میشود که در برخی نامگذاریها از نامهای غربی و بیگانه استفاده میشود که باید جلوی آن گرفته شود.
نکونام همچنین از نحوه عملکرد رسانههای این استان در خصوص پرداختن به مشکل کم آبی شهرکرد انتقاد کرد و افزود: رسانهای کردن این مشکل در حد مطلوب نبود چراکه باید مطالبات به حق مردم به درستی مطرح و از تلاشها و فعالیتهای شبانه روزی مسئولان نیز گزارشهای بیشتری تهیه می شد تا مردم امیدوار شده و از سوی دیگر رسانههای دشمن خلع سلاح شوند.
وی خاطرنشان کرد: تاکید بسیاری به مسئولان اجرایی استان شده است که مشکل آب شرب شهرکرد را هر چه سریعتر برطرف کنند چراکه مردم در ۱۰ روز گذشته با سختی فراوانی روبرو شدند.
به گزارش ایرنا، در این نشست سند جهاد تبیین تشریح و برنامههای ادارهکل آموزش و پرورش استان برای غنی سازی اوقات فراغت دانشآموزان تبیین شد.
نظر شما