به گزارش ایرنا محمدرضا جیریایی روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: اکنون ۶۴۵ هزار و ۵۳۳ نفر معادل ۴۵ درصد از جمعیت استان مرکزی تحت پوشش بیمه سلامت هستند که از این تعداد ۱۸۴ هزار نفر تحت پوشش صندوق بیمه همگانی، ۳۲۷ هزار تحت بیمه شده روستایی، ۸۳ هزار و ۵۰۰ کارکنان دولت، ۳۹ هزار و ۱۱۴ نفر سایر اقشار و ۲ هزار و ۲۴۸ نفر نیز از اتباع بیگانه را شامل می شود.
وی با بیان اینکه ماهانه به صورت میانگین ۳۰۰ میلیارد ریال برای درمان سطح یک و ۲ افراد تحت پوشش این بیمه هزینه میشود، تاکید کرد: با توجه به سیاست های نظام جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری،تمامی افراد فاقد بیمه در کشور به صورت رایگان تحت پوشش بیمه پایه قرار می گیرند که در این راستا از بهمنماه سال گذشته اقدامات مناسبی نخست از حاشیه شهرهای اراک و ساوه و خمین انجام شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی اظهار داشت: تاکنون ۶۵ هزار نفر افراد فاقدپوشش بیمه در این استان شناسایی و تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و این مهم مد نظر باشد چنانچه فرد فاقد پوشش بیمهای در بیمارستان بستری شود پیش از ترخیص می تواند اقدام به دریافت دفترچه بیمه را نماید.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی گفت:در راستای مطالبات موسسات طرف قرارداد سازمان بیمه سلامت در کل کشور یک روند ثابت و منظمی در پرداخت مطالبات موسسات طرف قرارداد وجود دارد و در حال حاضر مطالبات تیرماه داروخانهها پرداخت شده و سایر موسسات نیز تا پایان خردادماه مطالبات خود را دریافت کردهاند.
وی افزود: از ابتدای اجرای طرح دارویار از ۲۳ تیرماه امسال به صورت شبانه روزی ۲۵۰ مورد بازدید از ۱۶۵ داروخانه طرف قرارداد صورت گرفته و آموزشهای لازم نیز در این راستا ارائه شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی اظهار داشت: در راستای حمایت از طرج جوانی جمعیت، مادران باردار میتوانند یکسال به صورت رایگان از خدمات بیمه سلامت استفاده کنند و این اداره کل، بیمه فرزند مادر را تا ۵ سال تقبل میکند.
وی در خصوص ارائه خدمات درپانی به زوجین نابارور نیز گفت: در این راستا ۳ مرکز طرف قرارداد دولتی بیمارستان امیرالمومنین، بیمارستان سینا و جهاد دانشگاهی با بیمه سلامت قرارداد منعقد کردند و زوجین متقاضی میتوانند در سال سه نوبت از خدمات بیمهای ۵۰۰ میلیون ریالی از خدمات بیمهای این سازمان بهره گیری کنند.
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی گفت: از آغاز اجرای این طرح در سال گذشته،یک هزار و ۵۶ بار مراجعه برای درمان ناباروری صورت گرفته که ۴۱۶ میلیون تومان هزینه در بر داشته و ۳ ماه امسال نیز ۴۸۵ بار مراجعه با ۵۱۹ میلیون تومان در این راستا هزینه انجام شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی با بیان اینکه اکنوم ۱۰۰ درصد نسخ پزشکی به صورت الکترونیکی است، گفت: ارائه خدمات توانبخشی معلولین در زمره خدمات و تعهدات سازمان قرار دارد و بیماران اوتیسمی نیز تمام خدمات درمان خود را از طریق این بیمه میتوانند دریافت کنند.
جیریایی عنوان کرد: در راستای پرداخت مطالبات موسسات طرف قرارداد بیمه سلامت در کل کشور یک روند ثابت و منظمی وجود دارد و تاکنون مطالبات تیرماه داروخانهها پرداخت و سایر موسسات نیز تا پایان خردادماه مطالبات خود را دریافت کردهاند.
مدیرکل بیمه سلامت استان مرکزی خاطرنشان کرد: در سطح استان یک هزار و ۲۶۱ بیمار خاص تحت پوشش این بیمه هستند که بیش از ۵۰ درصد معادل ۶۵۷ نفر بیمار ام اس و ۲۰۶ نفر پیوند کلیه،۷۸ نفر هموفیلی ،۵۲ نفر تالاسمی مبتلا و ۲۶۵ نفر دیالیزی هستند.
جیریایی تاکید کرد: در سال گذشته ۲ هزار و ۷۲۰ میلیارد ریال اعتبار در سطح ۲ هزینه شده که حدود ۵۰ درصد مربوط به هزینه های کرونا بوده است.
وی ادامه داد: پیش از اجرای طرح الکترونیکی شدن خدمات درمانی، شرکتهای متخلفی از عنوان بیمه سلامت سواستفاده میکردند که اکنون این موارد بسیار کاهش یافته است.
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی در خصوص طرح حذف ترجیحی نیز گفت: حذف ارز ترجیحی در تمام حوزه ها انجام شده و در خصوص بحث دارو نیز با اقدامات کارشناسی و حمایت سازمانهای بیمه گر صورت گرفت و پرداخت ارز ترجیحی از تولیدکننده به مصرف کننده منتقل شد تا با این اقدام پرداخت هزینهها از جیب مردم کاهش یابد.
نظر شما