کالاهای قاچاق در مرزهای کرمانشاه بیشتر تولیدات داخل اما با برچسب برندهای خارجی است

کرمانشاه- ایرنا- سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با اشاره به کارشناسی کالاهای قاچاق کشف شده در مرزهای کشور از جمله استان کرمانشاه، گفت: بیشتر این کالاها تولیدات داخلی هستند که سودجویان و دلالان در مرزها با برچسب جعلی و تقلبی به عنوان برندهای خارجی با سه برابر قیمت به مردم می‌فروشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، « محمد پور هاشمی» روز چهارشنبه در کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در سرسرای شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد؛ از تولیدکنندگان خواست برچسب کالاهای خود را طوری روی اجناس بزنند که قابل جعل و تقلب نباشد.

وی همچنین از ارگان های ذی صلاح مانند سازمان ثبت اسناد و املاک خواست مسیرهای جعل و تقلب کالاها را با تکنولوژی و رصد کد رهگیری در سامانه ها، جوری مسدود کنند که وقتی کد کالا را در سیستم می زنیم، مشخص باشد که در کجا تولید شده و آمده است.

پورهاشمی متضرر اصلی تقلب و جعل کالاها را مردم و مصرف کنندگان دانست که به اسم برند معتبر با چند برابر پول اضافی کالایی را خریداری می کنند، حتما باید جلوی این سو استفاده ها را بگیریم.

وی همچنین از فرمانداران شهرستان های مرزی خواست، طی جلساتی پیله‌وران، کوله‌بران و دیگر کسانی که بار در مرزها جا به جا می کنند؛ توجیه کنند که اگر کالای با برچسب جعلی از آنها کشف شود توقیف خواهد شد و ضرر می کنند.

جلوی قاچاق سوخت در بازارچه‌ها به هر قیمتی که شده باید گرفته شود

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در خصوص قاچاق سوخت از طریق کامیون های باری در بازارچه های مرزی نیز از گمرک و شرکت پخش و پالایش نفت استان خواست چاره اندیشی کنند و هرجور شده، با قطع سهمیه سوخت گازائیل، توقف کامیون و نصب دوربین جلوی قاچاق سوخت را بگیرند.

پورهاشمی در ادامه در خصوص جلوگیری از قاچاق احشام و دام زنده از مرزهای استان به خارج از کشور نیز گفت: حتما در کشف و ضبط دام های قاچاق باید دقت نظر شود و تا یقین و اطمینان ۱۰۰ درصد حاصل نشد، که دام قاچاق است آن را ضبط نکنند، زیرا مردم متضرر می شوند و جبران خسارت واقعی دامداران غیر ممکن است.

قاچاق آرد را باید از منشاء در کارخانه و نانوایی ها متوقف کنیم

این مقام مسئول در بخش دیگر از صحبت های خود با اشاره به گزارش هایی درباره قاچاق کیسه های آرد، گفت: قاچاق آرد اگر از منشاء آن یعنی کارخانه و نانوایی ها نظارت و رصد دقیقی انجام شود و با کارخانه ها  متخلف برخورد شود و سهیمه آرد نانوایی قطع شود به راحتی قابل کنترل است.

پورهاشمی همچنین با اشاره به تعویض کامیون های کهنه و اسقاطی با کامیون های خارجی و نو در آن طرف مرز توسط کامیون داران، افزود: باید این موضوع در دست بررسی دقیق قرار گیرد، که آیا با یک تعویض پلاک در آن طرف مرز می شود خود را تغییر داد؟ اگر قانون خلاء دارد و باید اصلاح شود.

وی در ادامه اهمیت نظارت و رصد کالاهای سلامت محور را ۱۰۰ چندان دانست و گفت: باید در مبارزه با قاچاق، تقلب و جعل کالاهای سلامت محور با توجه به اینکه با سلامت و جان انسان ها سرکار دارد هیچ گونه اغماض و ملاحضه کاری نشود و با دقت بسیار زیاد در این خصوص اقدام گردد.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه همچنین در این جلسه در راستای جلوگیری از قاچاق چوب (در قالب زغال) از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه خواست؛ کوره های زغال سازی در مناطق جنگلی را از بین ببرد.  

پورهاشمی در بخش پایانی صحبت های خود با اشاره به افزایش ۲۲ درصدی مصرف بنزین در استان نسبت به پنج ماه سال گذشته، تاکید کرد: باید راهکار و چاره برای مدیریت مصرف بنزین در استان اتخاذ شود.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است. این استان ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد و در امتداد این مرزها ۲ مرز رسمی و پنج بازارچه مرزی فعال است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha