به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، "رضا طاهرخانی" در جلسه بررسی مشکلات روستاهای سیل زده شهرستان دماوند، با اشاره به اجرای طرحهای مقابله با سیل در شهرستان گفت: امروز مهمترین مسئله شهرستان اجرای طرحهای مقابله با سیل شامل جلوگیری از هرگونه ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه ها، ایجاد سیل بند در مناطق بالا دست رودخانه ها و مسیل ها است.
وی افزود: جبران خسارات ناشی از سیل و اتخاذ تدابیر و تمهیدات برای پیشگیری از بروز خسارت جانی و مالی در حوادث طبیعی از وظایف مهم دستگاههای مرتبط در این زمینه است.
طاهرخانی با اشاره به عزم دولت مردمی آیت آلله رئیسی نسبت به تعیین و تکلیف هر چه سریعتر مسائل و مشکلات بوجود آمده ناشی از سیل افزود: مسئولان دستگاههای متولی خود را موظف به پیگیری مطالبات مردم مناطق درگیر سیل بدانند و با کار جهادی مداوم در جهت تحقق آن اقدام کنند.
فرماندار شهرستان دماوند با قدردانی از اقدامات به موقع اعضای ستاد مدیریت بحران، نیروهای امدادی، دستگاههای خدمات رسان، گروههای جهادی، مردمی، نیرو های سپاه و بسیج، گفت: با اطلاع رسانی به موقع و اتخاذ تمهیدات و تدابیر لازم و برگزاری جلسات ستاد مدیریت بحران جهت هماهنگی نیروها شاهد کمترین خسارت جانی در شهرستان دماوند بودیم و در سریعترین زمان ممکن نیز اثرات ناشی از سیل در روستاها و مناطق شهری سیل زده پاکسازی شد.
گفتنی است فرماندار شهرستان دماوند در پایان جلسه از شوراها و دهیاران روستاها در اطلاع رسانی به موقع و تخلیه حریم وبستر رودخانه ها از گردشگران تقدیر نمود.
سیل اخیر شهرستان دماوند در بخش آبزیان به ۱۵۰۰ قطعه ماهی قزل آلا آسیب وارد کرد
مهدی حیدری، سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان دماوند نیز در این جلسه اظهار داشت: در سیل اخیر شهرستان دماوند در بخش آبزیان ۱۵۰۰ قطعه ماهی قزل آلا آسیب دیدهاند، ۴۲۰ راس دام تلفات داشتیم و همچنین ۸۵ کلونی زنبور عسل، ۵۷ هکتار محصولات زراعی و ۶هزار و ۳۵۴ هکتار از باغات دچار آسیب شدهاند.
وی افزود: در این سیل به ۵۰ هکتار از سامانههای نوین آبیاری تحت فشار، ۱۸ کیلومتر قنوات، ۳۰ باب استخر ذخیره آب کشاورزی و ۳۱ کیلومتر از کانالهای آبیاری و انتقال آب با لوله و انهار کشاورزی خسارت وارد شده است.
این مقام مسئول ادامه داد: ۵ کیلومتر جاده بین مزارع، ۱۱۱ مورد ادوات کشاورزی و یکهزار و ۳۵۰ مترمربع از تاسیسات نیز خسارت دیدهاند.
حیدری بیان داشت: خسارات به طور کامل و باغ به باغ برآورد شدهاند، ۳ مرکز خدمات به صورت شبانه روزی از ساعات اولیه وقوع سیل شروع به فعالیت کرده و خسارات را براورد کرده و به مقامات بالادستی ابلاغ کردند؛ امید است با برنامهریزیها و کمک دهیاران و کشاورزان به مرور زمان بتوانیم خسارات را جبران کنیم.
نظر شما