شاخص‌های اصلی کرونا در هرمزگان با پوشش گسترده واکسیناسیون کاهش یافت

بندرعباس - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: خوشبختانه در مقایسه آماری دو هفته اخیر، شاهد کاهش قابل توجه شاخص‌های کرونا در هرمزگان هستیم که نشان از شیب نزولی انتشار این ویروس در استان دارد.

دکتر حسین فرشیدی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طی یک هفته گذشته شمار موارد مثبت کرونا در هرمزگان در مقایسه با هفته قبل تر ۴۱ درصد، موارد مثبت بستری ۹ درصد و موارد بدحال مثبت بستری نیز ۴۴ درصد کاهش داشته است.

وی ادامه داد: کاهش این شاخص ها، نشان از شیب نزولی ملایم کرونا در هرمزگان دارد که البته تداوم آن در گرو پوشش هر چه بیشتر واکسیناسیون کرونا است.

دکتر فرشیدی تصریح کرد: اگر در پیک اخیر شاهد فوتی ها و مبتلایان کمتر در مقایسه با پیک های گذشته هستیم، به دلیل انجام واکسیناسیون و استقبال گسترده مردم در تزریق دزهای اول و دوم و وجود ایمنی نسبی در بدن شهروندان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشت: میزان پوشش واکسیناسیون کووید ۱۹ در استان در دُز اول ۸۲ درصد ، در دز دوم ۷۲ درصد ، دز سوم ۵۰ درصد و در دز چهارم ۶ درصد است.

وی ادامه داد: البته میزان پوشش در دزهای سوم و چهارم در مقایسه با دو دز اول و دوم چندان رضایت بخش نیست و ما از مردم خواستاریم تا با توجه به اثرگذاری واکسیناسیون در کاهش آمار فوتی ها و مبتلایان، نسبت به تزریق دزهای یادآور در اسرع وقت اقدام کنند.

فرشیدی با اشاره به اهمیت واکسیناسیون کودکان نیز گفت: با توجه به نزدیک شدن به زمان بازگشایی مدارس، از والدین خواستاریم تا به منظور افزایش ایمنی در فرزندانشان و پیشگیری از ابتلای آنها به ویروس کرونا نسبت به تزریق واکسن برای کودکانشان اقدام کنند زیرا که بیشترین اثرگذاری واکسن بین ۵ تا ۶ هفته بعد از تزریق ایجاد می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ابراز داشت: میزان پوشش واکسیناسیون کرونا در کودکان ۵ تا ۱۲ سال استان در دز اول ۴۰ درصد و در دز دوم حدود ۲۲ درصد است.

وی ادامه داد: پوشش واکسن کرونای کودکان نسبت به سایر گروه‌های سنی کمتر است و انتظار می‌رود والدین مشارکت جدی‌تری در واکسیناسیون کودکان خود داشته باشند.

این مقام مسوول بیان داشت: از آحاد جامعه خواستاریم تا  در رعایت دستورالعمل های بهداشتی و توجه به تزریق واکسن و استفاده از ماسک به ویژه در فضاهای بسته و پرجمعیت به عنوان اصل پیشگیری از شیوع کرونا، اهتمام ویژه داشته باشند.

دکتر فرشیدی تزریق دز یادآور را لازمه تقویت ایمنی بدن در برابر کرونا عنوان کرد و گفت: افرادی که تاکنون واکسن کووید-۱۹ تزریق نکرده اند ، بیشتر از سایر افراد در معرض ابتلا قرار دارند و این افراد باید در اسرع وقت به مراکز واکسیناسیون مراجعه و واکسن نوبت اول و سپس یک ماه بعد نوبت دوم را دریافت کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان خاطرنشان کرد: براساس همسنجی های صورت گرفته از سوی وزارت بهداشت، هرمزگان از نظر واکسیناسیون جزو استان های برتر و از نظر استفاده از ماسک نیز حائز رتبه نخست است و از همین رو نیز ما شاهد شمار کمتر فوتی و بستری در استان در مقایسه با دیگر استان ها هستیم.

وی در خصوص آخرین آمار فوتی های کرونا در هرمزگان گفت: در شبانه روز گذشته یک مورد فوتی جدید در استان ثبت شد و آمار قربانیان به ۲ هزار و ۶۴۳ نفر رسید و در حال حاضر نیز ۴۰ نفر بر اثر ابتلا به این ویروس در مراکز درمانی استان بستری هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha