فاطمه محمدبیگی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: قصه و قصهگویی، یکی از ابزارهای توسعه فرهنگی است و انتقال مفاهیم آموزشی و تربیتی به نسل جوان از طریق آن میسر می شود.
وی اظهار داشت: در این راستا جشنواره ملی قصهگویی با هدف ترویج قصهگویی، شناسایی، تشویق و بهرهمندی از توانمندیهای شبکه کتابخانههای عمومی، کتابداران و اعضا در دو بخش قصهگویی صحنهای و قصه گویی دیجیتال برگزار میشود.
محمدبیگی رویکرد این جشنواره را توجه به مسائل اجتماعی، هویت بخشی فرهنگ ایرانی و اسلامی، اهمیت دادن به خانواده، معنویت و اخلاق و ترویج امید و نشاط در جامعه دانست و افزود: دومین جشنواره ملی قصهگویی با عنوان "نهال امید" با شعار "قصه خوب؛ نسل خوب" به همت نهاد کتابخانههای عمومی کشور با توجه به رویکرد اجتماعی کتابخانههای عمومی و توجه به حوزه ادبیات کودک و نوجوان برگزار میشود.
این مسوول با بیان اینکه این جشنواره ویژه افراد بالای ۱۸ سال است، تصریح کرد: در این جشنواره ملی که در ۲ بخش قصهگویی صحنهای و دیجیتال برگزار میشود، اقشار مختلف جامعه میتوانند مشارکت داشته باشند و متقاضیان آثار خود را از تاریخ یکم تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ به دبیرخانه جشنواره در استان ارسال کنند.
وی مدت زمان ارائه قصه را حداکثر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه عنوان کرد و افزود: قصهگویی صحنهای به صورت حضوری و با فیلمبرداری از قصهگو (بدون استفاده از جلوههای صوتی و تصویری و تدوین) انجام میشود و هر متقاضی میتواند تا چهار اثر ویدئویی از قصهگویی خود را فیلمبرداری و ضبط کرده و به وبگاه جشنواره به نشانی WWW.SAMAKPL.IR ارسال کند.
محمدبیگی با بیان اینکه این جشنواره در سه سطح استانی، منطقهای و ملی برگزار خواهد شد، اضافه کرد: به برگزیدگان گروههای هدف، در سه سطح استانی، منطقهای و ملی جوایزی اهدا میشود.
وی افزود: در مرحله مقدماتی استانی ۱۲ برگزیده خواهیم داشت که لوح تقدیر و جایزه نقدی هفت میلیون ریالی به آنها تعلق خواهد گرفت.
نظر شما