۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۵
کد خبر: 84851106
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رسم حراجی در حسینیه؛ آئین ۱۰۰ ساله فشمی‌ها

۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۴۵
کد خبر: 84851106
رسم حراجی در حسینیه؛ آئین ۱۰۰ ساله فشمی‌ها

شمیرانات- ایرنا- اهالی فشم از توابع رودبارقصران، بیش از ۱۰۰ سال بر آئین رسم حراجی اجناس در حسینیه پایبند بوده و درآمد آن را در امور خیریه پس از عاشورای حسینی هزینه می کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم منحصر به فرد و دیدنی که با استقبال بی‌نظیر اهالی بومی و غیربومی مواجه می‌شود، اقلام و اجناس مختلفی اعم پوشاک، لوازم خانگی، جواهر و سکه‌، تسبیح و انگشتر، حبوبات، حیوانات خانگی اعم از مرغ، خروس، اردک، کبوتر، قناری، مرغ عشق، گاو، گوسفند و ... از طرف مردم به حسینیه اهداء شده و در رسم حراجی به بالاترین پیشنهاد فروخته می‌شود.

رسم حراجی در حسینیه؛ آئین ۱۰۰ ساله فشمی‌ها

در بیشتر مواقع، مردم با اعتقاد به متبرک بودن، این اجناس را به چندین برابر قیمت واقعی خود خریداری می‌نمایند و مبالغی که از فروش این اجناس به دست می‌آید در مخارج ساخت و نگهداری حسینیه فشم و امور خیریه استفاده می‌شود.

رسم حراجی حسینیه فشم در ۱۴۰۱، در شامگاه چهارشنبه و پنجشنبه برگزار شده و در صورت جمع‌آوری اجناس بیشتر، امشب نیز برقرار خواهد بود.

رسم حراجی در حسینیه؛ آئین ۱۰۰ ساله فشمی‌ها

فشم با جمعیتی افزون بر ۷ هزار نفر از توابع بخش رودبارقصران شهرستان شمیرانات یکی از شهرهای گردشگری منطقه در شمال شرقی پایتخت واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha