محمود فاطمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: ۲۰ تیم کارشناسی با حضور ۴۸ کارشناس بهداشت محیط روزانه مسوولیت نظارت و بازرسی از هیاتهای عزاداری، ایستگاه های صلواتی، مساجد و محل های طبخ غذا را بر عهده داشتند.
وی ادامه داد: همچنین برای مسوولان هیات های عزاداری شهرستان زاهدان جلسات آموزشی توسط کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد.
رییس مرکز بهداشت زاهدان گفت: در این ایام تیم های بازرسی بهداشت محیط که مجهز به دستگاههای پرتابل هستند، کنترل و نظارت بر آشپزخانه ها و طبخ غذا و نمونه برداری از آب و غذا را در دستور کار خود قرار دادند.
وی تعداد تعداد نمونه برداری آب در دهه اول محرم را ۳۲ مورد و تعداد نمونه برداری مواد غذایی در شهر زاهدان را ۳۵مورد ذکر کرد.
نظر شما