حسینعلی محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از اعلام سازمان هواشناسی و اعلام هشدار سطح نارنجی طی دستوری از فرمانداران شهرستان های مازندران خواسته شد تا نیروهای امدادی و اعضای ستاد مدیریت بحران در حالت آماده باش قرار بگیرند که در صورت بروز حادثه و رخداد طبیعی در اسرع وقت خدماتدهی و اقدامات صورت گیرد .
وی ادامه داد : براساس پیش بینی های اعلام شده از سوی هواشناسی از امشب و فردا شرایط جوی حادتری را در مازندران شاهد خواهیم بود و بر این اساس تمام نیروهای امدادی می بایست خود را برای وقوع حوادث احتمالی نظیر سیلاب محلی آماده کنند .
سرپرست ادارهکل مدیریت بحران استانداری مازندران اضافه کرد : با توجه به آماده باش نیروهای امدادی و ستاد مدیریت بحران روز گذشته در منطقه گزنک سیلاب رخ داد که با اعزام ماشین آلات و ورود به موقع نیروها و جلوگیری از انحراف سیلاب به مسیر خوشبختانه این سیلاب خسارتی به بار نیاورد.
محمدی در خصوص وضعیت مناطق حادثه دیده در سیلاب اخیر که هفته گذشته رخ داد نیز گفت : با تلاش شبانه روزی که صورت گرفته است ضمن بازگشایی مسیرها در حال حاضر اهالی این مناطق از خدمات آب ، برق و ارتباطات برخوردار هستند و مشکلی در این مناطق از نظر دریافت خدمات وجود ندارد .
محمدی اضافه کرد : همچنین ستاد بازسازی مناطق سیلزده مازندران تشکیل شده است که بزودی تصمیمات اتخاذ شده برای بازسازی این مناطق به مرحله اجرا در خواهد آمد .
هواشناسی مازندران نیز ۱۳ مرداد ماه با صدور اطلاعیه هشدار سطح نارنجی نسبت به احتمال جاری شدن روانآب و وقوع سیلابهای محلی در مسیلها و رودخانههای فصلی این استان هشدار داده بود.
همچنین در این اطلاعیه آمده است که احتمال ریزش سنگ ، رانش زمین ، اختلال تردد در محورهای کوهستانی و کاهش دید از دیگر اثرات این مخاطرات است .
هواشناسی مازندران توصیه کرد که دامداران از اتراق و نیز چرای دام در کنار رودخانه ها ، مسیل ها و ارتفاعات بپرهیزند و کوهنوردان از صعود به کوه نیز در این مدت خودداری کنند .
هواشناسی سه سطح هشدار زرد ، نارنجی و قرمز دارد که سطح هشدار نارنجی به معنای آن است که احتمال خسارت گسترده وجود دارد و نیاز به اقدام ضروری است .
نظر شما