به گزارش خبرنگار ایرنا، علیمحمد زنگانه عصر شنبه در جلسه استانی ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در سالن اجتماعات شهید رجایی ساختمان استانداری اظهارداشت: اگر واکسنستیزی وجود دارد، چرا برخی از شهرهای استان میزان تزریق آن هفت برابر شهرستانهای دیگر یا حتی استانهای همجوار بیشتر از استان ما است.
وی بیان کرد: برنامه های تزریق واکسن باید با همکاری همه بخشها و نهادها و بسیج جامعه پزشکان اجرا شود.
زنگانه خاطرنشان کرد: شاخص مشخص شده برای دزهای اول تا سوم به ترتیب باید ۹۸، ۹۰ و ۵۰ درصد باشد در صورتی که اکنون این شاخصها در مجموع شهرستانهای ۱۴گانه استان ۹۵، ۸۵ و ۴۰ درصد است.
استاندار گلستان گفت: شاخص تزریق دز یادآور باید به صورت هفتگی پنج درصد افزایش یابد در حالی که اکنون این میزان در استان ۲.۲۴ درصد است.
زنگانه افزود: طرح شهید سلیمانی باید با تمرکز بر تزریق واکسن به صورت خانه به خانه، مرکز به مرکز و محله به محله و شهر به شهر انجام شود.
وی ادامه داد: علت مقاومت برخی از مردم در شهرها و روستاها باید مشخص و برای حل آن چارهاندیشی شود.
زنگانه تصریح کرد: برای تزریق واکسن کرونا باید از ظرفیتهای مغفول مانند داوطلبان و جوانان هلال احمر استفاده کرد.
استاندار گلستان گفت: باید با برخی از مسوولان و متولیان که در برابر تزریق واکسن مانع تراشی می کنند برخورد اساسی صورت گیرد.
زنگانه یادآور شد: در جلسات باید مصوبات بطور کامل و دقیق اجرایی شود و این جلسات نباید تنها معطوف به حرف زدن باشد.
وی افزود: از وضعیت تزریق واکسن در شهرستانهای گمیشان، آققلا، بندرترکمن، رامیان و علیآبادکتول به لحاظ عقب بودن از شاخصهای مشخص شده راضی نیستم و باید در این شهرستانها کار ویژه و جهادی در دستور کار باشد.
زنگانه بیان کرد:باید به فکر بازگشایی مدارس و دانشگاهها باشیم و مساله بررسی تهویهها و بهداشت عمومی به دقت باید مورد بررسی قرار بگیرد.
اکنون در گلستان ۳۲۶ مبتلا به کرونا در بیمارستانها و مراکز درمانی استان بستری هستند که ۵۱ نفر در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان قرار دارند و حال ۲۷ نفر از آنان وخیم است.
این استان اکنون ۹ شهرستان قرمز، سه شهرستان نارنجی و دو شهرستان آبی در رنگبندی کرونایی دارد.
نظر شما