به گزارش ایرنا، حجت الاسلام رضا دیلمی روز شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مهمترین رویکردهای مکتب عاشورا و سبک زندگی عاشورایی در میدان عمل، تحقق فرامین امامین جامعه در راستای جهاد تبیین است.
وی اظهار داشت: در این کارزار تمدنی همه مردم صبار، شکور، لحظهشناس و دشمنشناس استان ما همگام با مردم سراسر کشور به تاسی از قیام سیدالشهدا علیه السلام و نهضت تبیینی و گفتمانی حضرت زینب سلام الله علیها، همگی مبلغ جهاد تبیین در راستای صیانت از ارزشهای انقلابی و اسلامی می شوند و به فضل الهی فریاد لبیک یا حسین خودشان را با جهاد تبیین گره میزنند.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان بیان کرد: امیدواریم در این ایام یار هفتاد و سوم سیدالشهدا علیه السلام بوده و به امام جامعه لبیک بگوییم.
وی خاطرنشان کرد: مسلمانان در نهضت عهد جهاد با یکدیگر هم قسم و هم عهد شده که پای آرمانهای امام رحمة الله و شهدا برای حذف جریان استکباری و ایادی و تمام کسانی که میخواهند به هویت انقلابی ضربه بزنند تا آخر بایستیم، همانطور که شهید سلیمانی فرمودند فرصتی که دردل تهدیدهاست در خود فرصتها نیست.
حجتالاسلام دیلمی گفت: برای ایجاد یک ایران قوی در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی پای ارزشها ایستاده و پیرو آن همگی کلمه لبیک را به سامانه ۱۰۰۰۴۶۱۵ ارسال و در واقع لبیک یا حسین را به جهاد تبیین گره میزنیم و همه مبلغ جهاد تبیین و تبیین ارزشهای انقلابی و اسلامی خواهیم شد.
به گزارش ایرنا، امام حسین (ع) سومین اختر تابناک امامت و ولایت در سوم شعبان سال چهارم هجری قمری در خانه حضرت امیرالمومنین (ع) پیشوای اول شیعیان و حضرت فاطمه زهرا (س) یگانه دختر رسول اکرم(ص) در مدینه دیده به جهان گشود.
آن حضرت در مکتب نورانی حضرت محمد (ص) و پدرش مولای اول شیعیان (ع) و مادری چون حضرت زهرا (س) درس آزادی، ایستادگی و جوانمردی را آموخت و پس از شهادت پدرش، همدوش با برادرش امام حسن مجتبی (ع) در راه تبلیغ دین اسلام و آموزههای آن گام برداشت. هنگامیکه امام دوم شیعیان در سال ۵۰ هجری قمری به شهادت رسیدند، رسالت سنگین امامت و هدایت مردم بر دوش امام حسین (ع) واگذار و آن حضرت به مدت ۱۱ سال عهدهدار این امر مهم شدند.
سرانجام در روز دهم محرم (عاشورا) سال ۶۱ هجری قمری، امام حسین(ع) و یارانش باوفایش در راه دین اسلام و ترویج آموزههای آن، احیای احکام دین و زدودن انواع انحرافهای دینی به شهادت رسیدند و درس آزادی و ولایتمداری را در تاریخ ماندگار کردند.
گلستان مطابق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب مختلف در ۳۴ نقطه شهری و هزار و ۷۵ روستا دارد.
نظر شما