علیرضا ادیبان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این گروهها شامل ۳۴ گروه ثابت و ۳۶ گروه سیار هستند که در روزهای تاسوعا و عاشورا بر فرآوردههای خام دامی ذبح شده نظارت دارند.
وی ادامه داد: این گروهها از ۳۹ دامپزشک، ۶۵ بازرس بهداشت گوشت و ۷۰ ناظر ذبح شرعی در کل استان تشکیل شده است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان اظهار داشت : ۲۹ کشتارگاه دام در استان اصفهان در این ایام از ساعت هفت تا ۱۳ به صورت رایگان به شهروندان خدمات عرضه میکنند.
وی با بیان اینکه ذبح دام با توجه به وجود بیماریهای مشترک انسان و دام در اماکنی غیر از کشتارگاهها در این استان ممنوع است، تاکید کرد: کشتار دام در معابر عمومی موجب آلودگی محیطی، انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان، تب مالت، تب کریمه کنگو و سیاه زخم میشود.
ادیبان افزود: مردم گوشت حیوان ذبح شده را پیش از استفاده حداقل ۲۴ ساعت و آلایش خوراکی (جگر) را به مدت ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری کرده تا از سلامت کامل گوشت اطمینان کنند.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه لاشه ذبح شده یا دام زنده مشکوک مورد را از طریق سامانه ۱۵۱۲ به کارشناسان شبکههای دامپزشکی در نقاط مختلف استان اطلاع دهند تا گروههای سیار به منطقه اعزام شوند.
نظر شما