به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن حسین میرزایی عصر پنجشنبه در آیین اختتامیه همایش بینالمللی عمان سامانی؛ شاعر حماسه و عرفان حسینی که در فرهنگسرای شهرکرد برگزار شد، اظهار داشت: پاسداشت و معرفی مفاخری نظیر عمان سامانی از مهمترین برنامه های استان به شمار می رود و امید می رود دبیرخانه دائمی عمان پژوهی در استان فعال شود.
وی ادامه داد: چهارمحال و بختیاری از وجود مفاخر و چهره های فرهنگی غنی است و در این استان عمانهای بسیاری پرورش یافته که می طلبد در حفظ و پاسداشت این مفاخر بیش از پیش اقدام کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در راستای معرفی و شناساندن عمان سامانی تفاهمنامههایی با مراکز علمی و پژوهشی بسته شده است که برای اجرایی کردن این برنامه ها باید تلاش کرد.
حسین میرزایی با قدردانی از تلاش متولیان برگزاری همایش، خاطرنشان کرد: عمان سامانی افتخار استان، کشور و جهان اسلام است.
به گزارش ایرنا، همایش بین المللی عمان سامانی طی روزهای ۱۲ و ۱۳ مرداد به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری شد.
میرزا نورﷲ بن میرزا عبدﷲ بن عبدالوهاب چهارمحالی اصفهانی ملقب به تاج الشعراء مشهور به عمان سامانی از شاعران معروف شهر سامان در استان چهارمحال و بختیاری است.
وی از شاعران صاحبنام و پرآوازه سالهای ۱۲۵۸ تا ۱۳۲۲ قمری به شمار میرود که نیاکان او همه از دری سرایان، پارسیگویان و آذری سرایان اعصار خود بودهاند، پدرش میرزا عبدالله متخلص به «ذره» مؤلف «جامع الانساب» و جدش میرزا عبدالوهاب سامانی متخلص به «قطره» و عمویش میرزا لطفالله متخلص به «دریا» همگی از شاعران عهد ناصری بودند.
از آثار عمان سامانی میتوان به گنجینة الاسرار و مخزنالدرّر اشاره کرد که گنجینة الاسرار به گفته بسیاری از صاحبنظران، شاهکار عمان در ادبیات فارسی است.
نظر شما