به گزارش پنجشنبه ایرنا، سردار عبدالله عینعلی در رزمایش حفاظت از ادارات و کارخانجات آذربایجان شرقی، با اشاره به شگردهای دشمنان برای ضربه زدن به زیر ساختهای کشور و امنیتی کردن فضای جامعه، افزود: برای مقابله با اقدامات دشمن و تهدیدهای احتمالی، طرح خودحفاظتی ادارات و کارخانجات ابلاغ شده و در حال حاضر همه استانها این طرح را با حضور ناظران عالی قرارگاه اجرا میکنند.
وی اظهار داشت: تهیه بانک اطلاعاتی اماکن و شناسایی ضعفهای حراستی هر مجموعه و تمهید راهکارهای مناسب برای مقابله با تهدیدهای احتمالی جزو ضرورتهای این طرح است.
عین علی با اشاره به اینکه طرحهای خودحفاظتی قرارگاه امام علی(ع) شامل سه مرحله پیشبینی، پیشگیری و اقدام است، یادآور شد: تمام تلاش ما این است که در پیشبینی و پیشگیری خوب عمل کنیم تا نوبت به مرحله اقدام نرسد.
وی با تاکید بر اینکه دستگاههای خدمات رسان علاوه بر تهیه طرح خودحفاظتی باید تمهیداتی پیشبینی کنند تا ارائه خدمات به شهروندان در مواقع بحرانی دچار اختلال نشود، همکاری و هماهنگی ادارات و نهادهای استان را در راستای تبادل بهموقع اخبار و اطلاعات برای پیشگیری از حوادث امنیتی خواستار شد.
استاندار آذربایجان شرقی نیز در این رزمایش گزارشی از برنامههای امنیتی استان برای مقابله با تهدیدهای احتمالی ارایه کرد و گفت: با ابلاغ دستورالعملهای لازم و برگزاری رزمایشهای مختلف در دو سال گذشته، آمادگی خوبی از نظر خودحفاظتی در ادارات، کارخانجات و مراکز مهم استان ایجاد شده است.
عابدین خرم اظهار داشت: در بحث حفاظت از ادارات، کارخانجات و مراکز مهم مسئولیت مستقیم با روسا و مدیران این مجموعهها است و در کنار آن بسیج و حراست هر مجموعه نیز باید طرح امنیتی داشته باشند.
وی با بیان اینکه هماهنگی و همراستایی مناسبی بین دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی آذربایجان شرقی وجود دارد، افزود: فرمانداران استان آموزشهای لازم را سپری کردهاند و بنا داریم امسال نیز یک دوره آموزشی مدیریت بحران توسط دانشگاه دفاع ملی برای فرمانداران و مسئولان اجرایی استان برگزار کنیم.
در این رزمایش با اجرای چند سناریوی فرضی برای ارزیابی میزان آمادگی دستگاههای مسئول، فرمانداریها و نهادهای نظامی و انتظامی آذربایجان شرقی جهت مقابله با تهدیدهای احتمالی اجرا شد.
نظر شما