«علیرضا نظری» روز شنبه در گفت و گوبا ایرنا، افزود: براساس آمار، در طول ۲ سال گذشته ۲ هزار و ۱۰۰ نفر در مراکز تولیدی خمین از بیمه اجباری بهرهمند شدند.
وی ادامه داد: تکمیل واحدهای صنعتی نظیر ماناانرژی، طرح توسعه واحد فروسیلیس، خودروسازی و پتروشیمی در خمین موجب درآمدزایی و توسعه اقتصادی این خطه کمبرخوردار میشوند.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: صنایع نخ این شهرستان که متعلق به شرکت آتیه دماوند وابسته به بانک صنعت و معدن بوده براساس اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شده است.
نظری بیان کرد: این مجموعه صنعتی ارزشمند برای احیای جایگاه خود در صنعت نساجی کشور نیازمند به روزرسانی تجهیزات وعوامل تولید دارد که باید مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه صنایع نخ خمین در دهه ۵۰ یکی از بزرگترین صنایع نخریسی کشور بود، اضافه کرد: آمادگی کامل برای حمایت از سرمایهگذاران این مجموعه صنعتی در شهرستان وجود دارد اما متاسفانه در سالهای گذشته بر خلاف پیگیریهای انجامشده ارادهای از سمت خریدار شرکت نخ خمین برای رونق تولید در این واحد تولیدی مشاهده نشد و این مهم از طریق وزارت اقتصاد در دست پیگیری است.
خمین به مرکزیت شهری به همین نام در جنوب استان مرکزی و در فاصله ۷۲ کیلومتری اراک واقع شده است.
این شهرستان دارای یک شهرک صنعتی، ۲ ناحیه صنعتی است و ۱۲۰ واحد تولیدی و صنعتی است.
نظر شما