ثبت بارش ۱۵۲ میلیمتری باران در ایستگاه سراک ایذه

اهواز - ایرنا - مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: ایستگاه باران سنج روستای سراک ایذه با ۱۵۲ میلیمتر بالاترین میزان بارش را در ۲۴ ساعت گذشته به خود اختصاص داد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از اداره کل هواشناسی خوزستان محمد سبزه زاری بیان کرد: میزان بارندگی ایستگاه‌های باران سنج در قلعه تل ۸۵، صیدون ۵۰، درونک زیدون ۴۸، ابوالفاس ۳۶، باغملک ۳۲، پیازکار ۲۴، تاراز ۲۱، مال آقا ۱۷، غیزانیه ۱۶، امام زاده عبداله ۱۴، سردشت زیدون ۱۳، ماهور برنجی ۶، تشان چهار و قلعه زراس یک میلیمتر ثبت شد.

وی گفت: همچنین ایستگاه‌های هواشناسی در رامهرمز ۳۲.۸، ایذه ۱۸.۶، آغاجاری ۱۵، بهبهان ۷.۶، شوشتر ۳.۶، دزپارت ۲.۶، امیدیه ۱.۷، لالی ۱.۶، مسجد سلیمان ۰.۵، هندیجان ۰.۴، و حسینیه و ماهشهر ۰.۰۱ میلیمتر باران را در این مدت ثبت کردند.

بر اساس این گزارش سامانه بارشی مونسون همراه با رعد و برق از عصر دیروز شنبه برخی شهرهای خوزستان را فرا گرفت و توفان گرد و غبار در نقاطی از جمله اهواز، آبادان و خرمشهر دید افقی را کاهش داد.

به گفته محمد سبزه زاری مدیر کل هواشناسی خوزستان با توجه به تقویت سامانه مونسون در خوزستان تا اواخر روز سه‌شنبه هفته جاری (به ویژه شنبه و یکشنبه)، همچنان شاهد رگبار، رعد و برق و احتمال ریزش تگرگ در مناطق مستعد، وزش باد متوسط گاهی تندباد لحظه‌ای، خیزش گرد و غبار محلی و همرفتی و سیلابی شدن مسیل‌ها در سطح استان به ویژه در مناطق شرقی، شمال شرقی، جنوب شرقی استان خواهند بود.

اداره کل هواشناسی خوزستان، پیش از این با صدور هشدار سطح قرمز نسبت به نفوذ توده موسمی مونسون هند، اعلام کرد: تداوم، گسترش و تشدید فعالیت پدیده‌های همرفتی و موسمی و مونسون بر روی استان از ظهر جمعه ۷ مرداد تا اواخر وقت روز یکشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۱ رگبار و رعد و برق و احتمال ریزش تگرگ و وزش باد شدید (به ویژه در ساعات بعدازظهر) و سیلابی شدن مسیل‌ها به ویژه در مناطق شرقی، شمال شرقی و جنوب شرقی و خیزش گرد و غبار و احتمال وقوع توفان را در جلگه خوزستان موجب خواهد شد.

صدیقی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان، نیز با اعلام آماده باش در استان، نسبت به احتمال آبگرفتگی معابر، فعال شدن رودخانه‌های فصلی و جاری شدن سیلاب در شهرستان‌های اندیکا، باغملک، ایذه، رامهرمز، هفتکل، رامشیر، امیدیه، آغاجاری، بهبهان، مسجدسلیمان، لالی، دزپارت، ماهشهر و هندیجان هشدار داده بود.

به گفته معاون فنی و هماهنگی بازسازی و بازتوانی سازمان مدیریت بحران کشور ۶۹ نفر در سیلاب‌های اخیر کشور (از اول تا نهم مرداد ) جان خود را از دست دادند.

نژاد جهانی با بیان اینکه ۲۴ استان کشور درگیر سیل و آب گرفتگی شد، ‌افزود: استان تهران بیشترین تلفات انسانی را در این سیل داشته است و پس از آن استان‌های کرمان، یزد، مازندران، مرکزی، ‌سیستان و بلوچستان و لرستان قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha