به گزارش خبرنگار ایرنا، سید رضا مرتضوی روز شنبه در همایش تجارت الکترونیک در مرکز همایش های اتاق بازرگانی اصفهان افزود: یکی از سیاست های دولت سیزدهم، توسعه اقتصاد دیجیتال است و رویکردهای مبتنی بر این مسیر در بخش های مختلف در پیش گرفته شده است.
وی اظهار داشت: استان اصفهان با توجه به برخورداری از صنایع و شرکت های فناور، هنرهای مختلف بویژه صنایع دستی و ظرفیت های نیروی انسانی و گردشگری چاره ای به جز تعریف رویکردهای خود بر اساس تجارت الکترونیک ندارد.
مرتضوی با بیان اینکه ما به این بخش بعنوان یکی از راهبردهای اساسی استان می پردازیم، اضافه کرد: با توجه به شرایط خاص حاکم بر استان، برنامه ریزی ها در این خطه در ۲ محور اساسی یعنی گردشگری و صنایع با فناوری برتر صورت می گیرد و اقتصاد استان در آینده در این محورها تعریف خواهد شد.
وی با بیان اینکه وقتی از تجارت الکترونیک صحبت می شود در واقع به دنیای فناوری اطلاعات وارد می شویم، اظهار داشت: امروزه بدون ارتباط وسیع با دنیا و معرفی درست از ظرفیت های استان در بخش های مختلف از جمله گردشگری نمی توانیم در آن زمینه، عملکرد مطلوب داشته باشیم.
مرتضوی به ظرفیت های بالای اصفهان در زمینه صنایع دستی اشاره و اضافه کرد: صنایع دستی راهبرد اصلی حوزه هنر اصفهان است و این شهر را به پایتخت صنایع دستی دنیا می شناسند اما اگر این قابلیت ها به خوبی به دنیا معرفی نشود در پستوی کارگاه ها و دستان هنرمندان دچار غبار غفلت و بی توجهی می شود.
استاندار اصفهان با بیان اینکه درک عمومی و گفتمان رایج درباره تجارت الکترونیک برای فراگیر شدن آن ضروری است، گفت: نسل جدیدی وارد این میدان شده و به همه ابعاد آن اشراف دارد و ما باید گام های موثری برای حمایت از آنها و فراگیر کردن تجارت الکترونیک برداریم.
وی با تاکید بر اینکه تجارت الکترونیک و عرصه فناوری اطلاعات در دوران کرونا در بخش های مختلف مانند فروش محصولات و آموزش بسیار به ما کمک کرد، خاطرنشان کرد: در هدفمندسازی یارانه ها نیز تجارت الکترونیک کمک کرد تا از گامهایی که دچار مشکل شده بود به نحو مطلوب عبور کنیم.
مشاور عالی رییس اتاق بازرگانی اصفهان نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه امروزه اهمیت تجارت الکترونیک و نقش آن در توسعه جوامع بر کسی پوشیده نیست، گفت: اصفهان در بسیاری از زمینه های صنعتی و تولیدی همگام با دنیا حرکت می کند اما در زمینه بازاریابی و توسعه صادرات اینگونه عمل نکرده است.
علی کرباسی زاده با بیان اینکه عمده فعالیت های صنعتی و تولیدی در این استان بصورت سنتی شکل گرفته است، افزود: ما هنوز به خوبی با ادبیات تجارت جهانی آشنا نیستیم و بهمین دلیل با وجود ظرفیت های بسیاری، بدلیل ضعف نرم افزاری نتوانستیم آنطور که باید خود را در جهان معرفی کنیم.
وی با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان کشورمان نیز از نظر دانش فنی دستاوردهای بسیار خوبی داشته اند، اظهار داشت: ما به تحول در همه بخش ها نیاز داریم که فناوری اطلاعات در این زمینه می تواند بسیار کمک کند و بخش های صنعت، معدن، خدمات و گردشگری ما را توسعه دهد.
نخستین رویداد تخصصی «تجارت الکترونیک » اول تا هشتم مردادماه با هدف افزایش ارزش کسب و کارها از مسیر ابزار تجارت الکترونیک در اصفهان برگزار شد و امروز به کار خود پایان داد.
نظر شما