به گزارش خبرنگار ایرنا، علی قربانی در نشست مسئولان مشارکت های مردمی آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی مدارس خوزستان بیان کرد: پنج هزار و ۷۰۰ فضای آموزشی متعلق به آموزش و پرورش در خوزستان وجود دارد که عدد بسیار بزرگی است، هرگاه کوچترین اتفاق رخ می دهد در صدر آسیب ها آموزش و پرورش است، چرا که در هر شهر کوچکی بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ ساختمان وجود دارد.
وی گفت: مدیریت کردن این فضاها چالش دارد و اعتباراتی که برای این موضوع در نظر می گیرند، همواره بالا است.
وی افزود: البته به اینگونه نیست که مدارس فعلی شرایط خطرناکی دارند، بلکه به دنبال بهسازی هر چه بیشتر فضاهای آموزشی هستیم، برای این کار نیاز به اعتبار زیادی داریم که دولت به تنهایی قادر به انجام این کار نیست.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان ادامه داد: می توان از ظرفیت شورای آموزش و پرورش و دستگاه ها و شرکت های مختلف برای حل مشکلات حوزه فضاهای آموزشی استفاده کرد.
وی گفت: فروش املاک مازاد از دیگر مواردی است که در نظر داریم در شهرستان ها انجام دهیم، بالغ بر ۶ فضای مازاد در هر شهرستان وجود دارد با فروش املاک می توان پروژه های نیمه تمام مدرسه سازی را در این مناطق تکمیل کنیم.
در ادامه این نشست رئیس مجمع خیران مدرسه ساز خوزستان بیان کرد: طرح آجر به آجر در سه پویش برگزار شد که در پویش اول که با موضوع محرم بود خوزستان رتبه چهارم کشور را کسب کرد و در پویش دوم، "من مادرم و بچه های ایران فرزند من" رتبه نخست ملی را دریافت کردیم.
زیبا صالحپور اظهار داشت: میزان مشارکت و آشنا شدن با طرح، ایجاد فرهنگ ایثار و مشارکت در ساخت مدرسه از اهداف برگزاری این پویش ها است.
وی گفت:خوزستان در پویش سوم که نقاشی بود و رتبه نخست را دوباره کسب کرد.
صالحپور ادامه داد: پویشی که با تازگی شروع شده و قرار هست هشت مدرسه استثنایی با این پویش در استان ساخته شود، پویش حضرت ثامن الحجج است و خوزستان باز هم رتبه نخست را تاکنون در میزان مشارکت دارد.
رییس مجمع خیران مدرسه ساز خوزستان اظهار داشت: مجمع خیران مدرسه ساز خوزستان در کشور پیشرو بوده و تلاش داریم همین جایگاه را همچنان حفظ کنیم.
در سه سال اخیر خوزستان در ساخت مدرسه جایگاه نخست کشور را داشته است.
سال گذشته بالغ بر هزار کلاس درس در خوزستان ساخته شد.
نظر شما