فعال سیاسی پاکستانی: غرب مفهوم تروریسم و مقاومت را عوض کرده است

کرمانشاه - ایرنا - کارشناس و فعال سیاسی پاکستانی با اشاره به اینکه امروزه در غرب جای ۲ مفهوم تروریسم و مقاومت را عوض کرده‌اند، گفت: این جابجایی به نحوی است که اگر کاری را ما انجام دهیم تروریستی است اما اگر همان کار را آنها انجام دهند تروریستی نیست.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر «راشد عباس نقوی» روز سه‌شنبه در همایش بین المللی «محور مقاومت علیه تروریسم» که با حضور و سخنرانی ۲۲ شخصیت داخلی و خارجی از کشورهای ایران، عربستان، پاکستان، بحرین، یمن و افغانستان در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی برگزار شد، افزود: مثلا اگر جمهوری اسلامی در ۴۰ سال ۴۰ انتخابات برگزار کند دموکراسی نیست و یا اگر به پیامبر ما توهین شود، آزادی بیان است اما ما هرگز نمی‌توانیم درباره هلوکاست سخن بگوییم و این دوگانگی کماکان هم ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه استقبال از محور مقاومت در پاکستان بسیار زیاد است، گفت: محور مقاومت نباید فقط به کشورهای عربی محدود شود و باید در همه کشورها این تفکر گسترش پیدا کند.

نقوی اظهار داشت: مردم پاکستان در زمینه مقاومت بسیار علاقه مند و فداکار هستند لذا جهت بهره گیری از این ظرفیت باید هماهنگی های بیشتری صورت یگیرد و ارتباطات محور مقاومت را قوی تر کنیم.

این فعال سیاسی، پاکستان را یکی از کشورهای پیشرو در مبارزه با استکبار عنوان کرد و گفت: این کشور از سال ۱۸۵۷ مبارزه خود را علیه استعمار انگلستان آغاز کرد و تا به امروز هزاران قربانی را در این مسیر تقدیم کرده است و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی که محور مقاومت در منطقه شکل گرفت، لا اله الی الله مفهوم اصلی مورد تایید مردم پاکستان قرار گرفت و امروز هم شعار «مرگ بر آمریکا» محبوبترین شعار در پاکستان است.

دکتر نقوی با اشاره به اینکه کشورهای استعمارگر بسیار تلاش کردند تا اختلافات مذهبی و قومی را در پاکستان افزایش دهند و از این طریق از شکل گیری پاکستان مستقل جلوگیری کنند افزود: این تفرقه افکنی ها خسارت های جانی و مالی فراوانی را به پاکستان تحمیل کرد اما این نهضت کماکان ادامه دارد و امروز اگر در کشورهای محور مقاومت مشکلی پیش بیاید، مردم پاکستان به حمایت از آنها می شتابند.

فعال سیاسی پاکستانی: غرب مفهوم تروریسم و مقاومت را عوض کرده است

همایش بین‌المللی «محور مقاومت علیه تروریسم»  روزهای چهارم و پنجم مرداد ماه ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی برگزار می‌شود؛ در این همایش بین المللی ۲۲ شخصیت داخلی و خارجی از کشورهای عربستان، پاکستان، بحرین، یمن و افغانستان به مدت ۲ روز در محورهای مربوط به مقاومت به ایراد سخنرانی می‌پردازند.

حجت‌الاسلام عبدالمحسن البقشی رئیس جامعه آل بیت علیهم السلام از عربستان،  زاهد مهدی رئیس سازمان امامیه پاکستان،  ابراهیم الدیلمی سفیر یمن در ایران،  ناصر ابوشریف نماینده جهاد اسلامی فلسطین در ایران،  دکتر حسن بحرینی فعال بین المللی از بحرین،  عثمان الحکیمی فعال بین المللی از یمن،  دکتر سید راشد عباس نقوی کارشناس و فعال سیاسی پاکستانی،  دکتر خالد القدومی نماینده جنبش حماس در ایران، حجت الاسلام سید ثارالله ظهوری روحانی و فعال سیاسی افغانستان، دکتر ضیا یلماز کارشناس مسائل خاورمیانه از ترکیه و سید حسن رضا نقوی نویسنده کتاب «سرباز مکتب» از پاکستان از جمله سخنرانان خارجی این همایش هستند.

سخنرانان داخلی این همایش نیز آیت الله محمدی عراقی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم و نماینده مردم کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری،  ماموستا عبدالرحمن مرادی امام جمعه اهل سنت کرمانشاه،  بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه دکتر حمیدرضا غلامزاده دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی،  دکتر مهدی خانعلی زاده کارشناس مسائل بین الملل،  دکتر ابراهیم متقی رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران و محمدحسین کاظمی دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان هستند.

همچنین دکتر سهراب صلاحی استاد دانشگاه و کارشناس مسائل بین الملل،  دکتر شعیب بهمن کارشناس مسائل بین الملل،  دکتر مهدی صیاد شیرازی هیئت علمی و استاد دانشگاه فرزند شهید سرافراز سپهبد صیاد شیرازی و  سید محمد جواد هاشمی نژاد فرزند شهید هاشمی نژاد از دیگر سخنرانان داخلی این همایش هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha