به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، دکتر علی صدوق افزود: این بخشها برای ارایه خدمات درمانی به بیماران مشکوک، قطعی و همچنین بیماران بدحال در نظر گرفته شده است.
وی اظهار داشت: به دلیل تفکیک بیماران کرونایی مشکوک از بیماران قطعی، یک بخش به این بیماران اختصاص داده شده است.
رییس بیمارستان امیرالمومنین (ع) اراک گفت: در دو هفته گذشته سویه جدید کرونا اوج گرفته و تعداد بستری و مراجعان سرپایی به این بیمارستان رو به افزایش است.
دکتر صدوق افزود: در راستای همین موضوع، یک بخش ویژه برای بیماران کرونایی بدحال که باید با دستگاه تنفسی مصنوعی درمان شوند اختصاص داده شده است.
وی اظهار داشت: یک بخش با ۳۲ تخت بستری نیز به بیماران کرونایی مثبت که نیاز به مراقبت سرپایی دارند، اختصاص داده شده است.
دکتر صدوق افزود: علاوه بر بخشهای ذکر شده، اورژانس این بیمارستان نیز به طور مستقیم با مبتلایان و مراجعان درگیر و همکاران در حال فعالیت هستند.
وی تاکید کرد: به دلیل حفظ سلامت و امنیت همکاران و مراجعان، بخش اورژانس نیز جدا شده و یک قسمت به بیماران و مبتلایان کرونایی و قسمت دیگر به سایر مراجعان اختصاص یافته است.
رییس بیمارستان امیرالمومنین (ع) اراک گفت: علایم این بیماری عمدتا تنفسی است و بیمار با تب، گلو درد، آبریزش بینی مراجعه میکنند که تعداد زیادی با نسخههای سرپایی درمان میشوند.
دکتر صدوق افزود: خوشبختانه در تحلیل و بررسی انجام شده در ۲ هفته گذشته، درگیری ریوی بیماران گزارش نشده اما نمیتوان این بیماری را ساده گرفت چراکه به عقیده کارشناسان هنوز به قله این بیماری نرسیدهایم.
وی اظهار داشت: در سطح شهر شاهد کمرنگ تر شدن رعایت شیوه نامههای بهداشتی هستیم و ممکن است در آینده خطرآفرین باشد.
رییس بیمارستان امیرالمومنین (ع) اراک گفت: در صورت مشاهده و داشتن علایم، چهار هفته بعد از بهبودی کامل باید به مراکز تزریق واکسن مراجعه و واحد واکسن یادآور دریافت شود.
نظر شما