به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالرسول پورعباس روز پنجشنبه در جمع تعدادی از اساتید دانشگاه مراغه اظهار داشت: با وجود اساتید برجسته دانشگاهی نباید کشاورزان به خاطر وجود آفت و بیماری دچار خسارت سنگین شوند.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور اضافه کرد: اساتید در کنار تولید مقالههای علمی که لازمه آموزش و تحقیقات است به عرصه تولید نیز باید توجه ویژه داشته باشند.
وی تصریح کرد: کارآفرینی و ایجاد درآمد برای دانشگاهها به منظور افزایش بازدهی در زمان حاضر یک ضرورت انکارناپذیر است.
ایجاد پردیس نوآوری و فناوری از اولویتهای دانشگاه مراغه است
رئیس دانشگاه مراغه هم در این جلسه گفت: ایجاد پردیس نوآوری و فناوری با حداقل ۲۰ هکتار مساحت و اجرای طرحهای تولیدی کشاورزی بر پایه دانش از اولویتهای این دانشگاه است.
محمد زادشکویان افزود: همچنین راهاندازی دانشکده هنر به خاطر وجود علاقهمندان به رشتههای خوشنویسی، موسیقی و نقاشی و ایجاد رشتههای گیاهان دارویی به خاطر مراتع سهند در این دانشگاه از ضرورتهاست.
وی با بیان اینکه در این دانشگاه سه هزار و ۸۹۰ نفر در ۷۱ رشته مشغول تحصیل هستند، افزود: تعداد اساتید این دانشگاه هم ۱۴۷ نفر است که ۱۷ نفر آنها دارای درجه استادی هستند.
به گزارش ایرنا دانشگاه مراغه که از سال ۱۳۷۰ با عنوان آموزشکده کشاورزی کار خود را آغاز کرد، طی سال ۱۳۹۱ به دانشگاه ارتقا یافت و اکنون دارای چهار دانشکده علوم پایه، کشاورزی، علوم انسانی و فنی و مهندسی است.
نظر شما