به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی روز پنجشنبه به نقل از پرفسور مجید اسدی افزود: در این کتاب تلاش شده مطالعه تطبیقی با بررسی مدلهای مدیریتی موفق جهان در حوادث پرتویی، مدلی جامع به منظور آمادگی بیمارستانهای ایران در اورژانسهای تشعشعی طراحی شود.
وی بیان کرد: براساس این مدل، مهمترین عامل موفقیت مدیریت بحران، مهارت در پیشبینی بحران و داشتن برنامه آمادهسازی برای اقدامات ضروری در زمان وقوع حادثه است.
اسدی ادامه داد: مانورها و تمرینات منظم، وجود کارکنان ماهر و آموزش دیده، فضای فیزیکی مناسب و تجهیزات تشخیصی و درمانی کافی، تدوین فرآیندها و دستورالعملهایی برای هماهنگی و ارتباط موثر بین بخشهای مختلف بیمارستان و ایجاد توافقنامههای همکاری بین سازمانهای مختلف در مقابله با بحران تشعشعات از عوامل کلیدی در حفظ آمادگی و واکنش مناسب بیمارستانها در برابر حوادث احتمالی است.
وی تاکیدکرد: بهنظر میرسد این مدل میتواند کارایی لازم را در عملیات امدادی در هنگام وقوع حوادث پرتویی فراهم کند.
اسدی یادآور شد: کتاب "راهنمای جامع اقدامات پزشکی در رخدادهای پرتویی" با همکاری علی پاشازاده ، فروغ جعفریان ، نرگس جوکار ، بهروز رسولی و پرفسور ایرج نبی پور تألیف و به چاپ رسیده است.
وی اظهار کرد: این کتاب نحوه برخورد با حوادث بعنوان بسته نرم افزاری در کنار بزرگترین اورژانس پرتویی کشور ( بیمارستان شهدای هسته ای) را برای استفاده عملیاتی تمامی کارکنان فراهم آورده است.
نظر شما