فرزاد عدالتیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: کشت سیبزمینی خراسان رضوی در فصل بهار انجام و برداشت آن نیز در فصل پاییز صورت میگیرد که امید است با ورود محصول تولید داخل استان شاهد شکسته شدن قیمت باشیم.
وی ادامه داد: فصل اوج برداشت سیب زمینی در خراسان رضوی مهر ماه است و با توجه به کشت سه هزار و ۸۰۰ هکتار از این محصول در استان پیش بینی می شود ۱۳۰ هزار تن محصول سیب زمینی تولید شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: شهرستانهای قطب تولید سیبزمینی استان به ترتیب فریمان، تربتحیدریه و قوچان هستند.
عدالتیان افزود: در زمان ورود محصول تولیدی استان به بازار شرایط آن موقع بر اساس قانون عرضه و تقاضا و دیگر موارد در تعیین قیمت این محصول تاثیرگذار است.
هم اکنون هر کیلوگرم سیبزمینی در بازار مشهد با قیمتی بیش از ۱۹ هزار تومان هم عرضه میشود.
طرح استمرار یا همان طرح خارج از فصل به دلیل شرایط جغرافیایی مناطق کشور ارائه شده است به این صورت که زمانی که در زمستان، بسیاری از نقاط کشور درگیر بارش برف هستند در نقاطی دیگر شرایط آب و هوایی برای کشت محصولات پر مصرفی همچون سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی مساعد است بنابراین با کشت و عرضه این محصولات پرمصرف برای تعادل در تولید و قیمت و نیز تامین آن تلاش میشود.
بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خراسان رضوی زیر کشت محصولات زراعی و باغی قرار دارد.
نظر شما