ابوطالب امینی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: برای این بند و بند دوم این پروژه که حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اعتباری معادل چهار میلیارد تومان اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: هر یک از بندهای مورد اشاره بالغ بر هفت متر ارتفاع دارد و برای کنترل و استحصال سیلاب با حجم ۱۰۰ هزار متر مکعب طراحی شده است.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی اصفهان تصریح کرد: آب درون بندها بوسیله ۲ لوله به بیرون از این سازه هدایت میشود تا تغذیه قنوات و جلوگیری از آسیب به نواحی اطراف مانند جادهها، سکونتگاهها و مزارع را به همراه داشته باشد.
امینی خاطرنشان کرد: خشکسالیهای اخیر افت محسوس سطح آب های زیرسطحی را به دنبال داشته است و اجرای چنین طرحهایی میتواند برای استفاده بهتر از سیلاب و روانآبها مفید باشد.
وی تاکید کرد: مناطق کوهستانی و حاشیه کویر استان بیش از سایر نقاط دیگر به طرحهای آبخیزداری برای جلوگیری از سیلاب نیاز دارد و برای مثال تجربه سیل سال ۹۸ نشان داد که میزان تخریب و آسیب سیلاب در این نواحی چقدر بالاست.
به گزارش ایرنا، شهر تودشک با چهار هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت در شرق شهرستان کوهپایه و در ۹۶ کیلومتری شرق مرکز استان اصفهان قرار دارد.
آبخیزداری (Watershed Management) علم و هنر برنامه ریزی مستمر و اجرای اقدامات لازم برای مدیریت منابع عرصههای آبخیز اعم از طبیعی، کشاورزی، اقتصادی و انسانی بدون ایجاد اثرات منفی در منابع آب و خاک است که میتواند به صورت مکانیکی یا بیولوژیکی باشد.
استان اصفهان با ۲۸ شهرستان، مساحتی معادل ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد از آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصههای منابع طبیعی و ملی و از این میزان حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل (معادل چهار درصد)، ۶ میلیون هکتار مرتع (معادل۶۴ درصد) و سه میلیون هکتار بیابان (معادل۳۲ درصد) در برگرفته است.
نظر شما