به گزارش ایرنا، یعقوب هوشیار روز شنبه در بازدید از سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز اظهار کرد: شهرداری تبریز میتواند در این زمینه ورود کرده و در تولید دام نیز اقداماتی انجام دهد، زیرا محل ذخیرهسازی و نگهداری نیز در کشتارگاه موجود است.
وی افزود: همچنین میتوان با سرمایهگذاری و سهامداری روی چند دامدار کلان، سهام آنها به نام شهرداری تبریز باشد.
وی با قدردانی از کارکنان سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: در خصوص تنظیم بازار باید سازمان میادین با کشتارگاه پای کار باشند تا تنظیم قیمت بازار داشته و در عرضه گوشت نیز دخیل باشیم.
شهردار تبریز ادامه داد: با خریداری دام و تعیین نرخ و عرضه مستقیم گوشت، تعادل بازار نیز تامین میشود.
وی یادآوری کرد: با خرید ۱۰ درصد دام و عرضه مستقیم گوشت در چند نقطه از شهر با ۳۰ درصد پایین تر از نرخ بازار می توان در رفع بسیاری از مشکلات و دغدغههای شهروندان گام مثبتی برداشت.
وی با تاکید بر آمادگی شهرداری تبریز برای راه اندازی سامانه بسته بندی گوشت، خاطرنشان کرد: این اقدامات مستلزم برنامه و نقشه اجرایی است و باید خلاقیت و قابلیت اجرایی داشته باشد.
هوشیار همچینن گفت: در خصوص ضرورت بهرهمندی از دام های شناسنامهدار باید اطلاع رسانی وسیع تری داشته باشیم و از طریق سامانه اطلاع رسانی به مرور زمان شهروندان از این موارد اطلاع یابند.
وی خواستار ارائه نقشه جامع و اجرایی زمانبندی از سوی سازمان کشتارگاه شد و افزود: تا یک ماه آینده این نقشه با موارد اجرایی و توام با الزامات قانونی باید ارائه شود.
به گفته وی، دورنمای سازمان باید مشخص شده و جایگاه و نقطه هدف برای ۲ سال آینده نیز تعیین شود.
به گزارش ایرنا، کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز با برخورداری از ۱۱ اصطبل مجزا برای نگهداری گاو و گوسفند، میدان دام روباز با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰۰ راس دام و انبار علوفه از نظر حجم کشتار و ظرفیت و سیستم صنعتی سومین کشتارگاه بزرگ کشور است.
نظر شما