به گزارش ایرنا مدیرکل کتابخانههای عمومی استان یزد روز شنبه در این مراسم از جعفری به عنوان نویسندهای جوان، فعال، خوشذوق و با استعداد یاد کرد و گفت: این نویسنده با خلق آثار زیبا و بدیع، جایگاه خوبی در میان کتابخوانان و علاقهمندان به کتابخوانی در سراسر کشور به دست آورده است.
رقیه دوست فاطمیها افزود: آقای جعفری از زوایای زیبا و بدیع همچون عشق، ایثار، شهادت و شهامت به موضوعات نگاه میکند که همین موضوع سبب شده است که مخاطب با آثار ایشان ارتباط خوبی برقرار کند.
کارشناس و مجری برنامه که خود از نویسندگان توانمند استان و کشور است هم گفت: برنامه تجلیل از نویسندگان بومی، ارج نهادن به فرهنگ و ادبیات بومی و محلی مناطق مختلف کشور است.
وحید حُسنی افزود: کار ارزشمند نهاد کتابخانههای عمومی کشور در برگزاری برنامههای «از تبار قلم» در سطح ملی باعث آشنایی بیشتر اقشار مختلف مردم با نویسندگان بومی و آثار ایشان خواهد شد.
وی با اشاره به سوابق و آثار محمدعلی جعفری در زمینه نویسندگی، وی را از جمله نویسندگانی دانست که تمرکز و تفکر خود را وقف نویسندگی کرده و از قبول کارهای اجرایی پرهیز کرده است تا بتواند آثار ارزشمند و مفیدی برای مخاطبان خود خلق کند و به دلیل همین تمرکز و تفکر و تزکیه است که قلم این نویسنده، مهذب و گیرا شده است.
حسنی، سوژهیابی عالی و بدیع، نثر شیوا، روان و جذاب، نگاه دقیق و موشکافانه به موضوع و سوژههای داستان یا خاطره را از ویژگیهای بارز آثار جعفری عنوان کرد و گفت: به همین دلیل است که بیشتر کتابهای ایشان از تیراژ و چاپ بالایی برخوردار بوده و توانسته است مخاطبان زیادی را به این سبک از نوشتار جلب کند و همه این موفقیتها، نشان دهنده تلاش و تزکیه قلم آقای جعفری است که از روحیه و منش جهادی وی در زمینه نویسندگی نشأت گرفته است.
نویسنده توانمند و جوان یزدی نیز در این مراسم گفت: نوشتن را از دهه هشتاد با حضور در کلاسهای نویسندگی در شهرهای مختلف آغاز کردم و آن را به عنوان شغل برگزیدهام؛ هرچند در کشور ما نویسندگی در بیشتر اوقات نزد مردم به عنوان شغل به حساب نمیآید و این موضوع کار نویسنده را بسیار مشکلتر میکند.
محمدعلی جعفری در ادامه با اشاره به برخی آثار خود افزود: همیشه سعی کردهام در آثار خود اصول و فنون نویسندگی را رعایت کنم و در کنار روایت زیبا و دلنشین از خاطرات و موضوعات، به استانداردهای متن و نویسندگی پایبند باشم.
وی ادامه داد: هدف اصلی من، نگاه بومی و محلی به موضوعات مختلف چه در زمینه ثبت خاطرات، ثبت زندگی شهدا و یا موضوعات داستانی بوده است.
این نویسنده برجسته یزدی با بیان خاطراتی از نظرات مخاطبان خود نسبت به آثارش گفت: موتور محرکه بنده در زمینه نویسندگی، بازخوردهای خوب و ارزشمندی است که از مخاطبان خود دریافت کردهام.
جعفری با اشاره به سفرهای متعدد برای ثبت و ضبط خاطرات و پیگیری موضوعات مختلف مرتبط با کتابهای خود افزود: حاصل همه این سختیها و تلاشها، تجارب ارزنده ای است که دیگر نویسندگان جوان نیز میتوانند از آن استفاده کنند و به خلق آثار ارزشمند دست بزنند.
محمدعلی جعفری، متولد ۱۳۶۴ در یزد است که نویسندگی را از اواسط دهه ۸۰ شمسی آغاز کرده و تاکنون کتابهای متعدد و پرمخاطبی نظیر شغل شریف، تاوان عاشقی، جاده یوتیوب، عمار حلب، سر دلبری، پادشاهان پیاده، خانه مغایرت، دلپلاس، تور تورنتو، سنجابهای لهستانی، رهبر دارالعباده و عروسی لاکچری از وی به چاپ رسیده است.
وی کتابهایی در قالب سفرنامه، خاطرات شهدای مدافع حرم، رمان، خاطرات همسران شهدا و داستان کوتاه را در موضوعات مختلف مذهبی، سبکزندگی، دفاع مقدس و برررسی مسائل روز اجتماعی، خلق کرده است.
نظر شما