۱۹ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۵۵
کد خبرنگار: 1829
کد خبر: 84817040
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مدیرکل دامپزشکی کرمان: کشتارگاه های این استان در روز عید قربان باز است

کرمان - ایرنا- مدیرکل دامپزشکی کرمان با اشاره به لزوم رعایت اقدامات پیشگیرانه از شیوع بیماری تب کریمه کنگو، گفت: تمامی کشتارگاه های این استان در روز عید قربان باز است و توصیه می شود شهروندان، دام های قربانی خود را به کشتارگاه منتقل کنند تا با مراقبت های دامپزشکی ذبح شوند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دامپزشکی کرمان، حسین رشیدی افزود: پس از ذبح دام در کشتارگاه، لاشه دام به پیش سردکن کشتارگاه منتقل و ۲۴ ساعت نگهداری می شود.

وی ادامه داد: در این صورت اگر آلودگی تب کریمه کنگو در لاشه دام وجود داشته باشد برطرف شده و شهروندان می توانند با خیال آسوده گوشت قربانی را بین نیازمندان و افراد مورد نظر توزیع کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان یادآور شد: افرادی که در این روز گوشت قربانی دریافت می کنند نیز باید قبل از دست زدن به گوشت و خرد کردن، آن را در یک ظرف بسته در دمای یخچال (بین ۰ تا ۴ درجه) به مدت ۲۴ ساعت نگهداری کنند و پس از آن اقدام به خرد کردن و مصرف آن کنند.

وی بر لزوم آگاهی شهروندان از خطر بیماری‌های مشترک دام و انسان بخصوص (تب کریمه کنگو، بروسلوز، کیست هیداتید و ... ) تاکید کرد و افزود: یکی از اصلی ترین مخاطرات ذبح دام در خارج از کشتارگاه، احتمال ابتلا به بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و دام است.

رشیدی گفت: شهروندان با توجه به شیوع بیماری مشترک تب کریمه کنگو با رعایت نکات پیشگیری مانع از  گسترش  بیماری تب کریمه کنگو در استان کرمان شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha