محمود حیدری روز چهارشنبه در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: با هدف غنی سازی اوقات فراغت و توسعه مهارت افزایی و توانمندسازی بانوان روستاها، اجرای طرح کمند ( کارآفرینی ومهارت افزایی دختران) در حال اجرا است.
وی ادامه داد: آموزشهای طرح جوانی جمعیت، تشکیل تعاونی زنان روستایی، تسهیل گری در امر کسب و کار، دوره های آموزشی درروستاهای اصطلک و باغکمش آغاز و در فاز بعدی در روستاهای کرشت، اصفجان و منطقه موسوم به هیزم دره نیز با برنامه ریزی حوزه اجتماعی ، فرهنگی و بانوانبخش مرکزی،دهیاری و شوراهای اسلامی در دست اقدام و اجرا است.
بخشدار مرکزی پردیس، با بیان این که کسب مهارت و شرکت در دورههای آموزشی بهترین راهکار اشتغال زنان است، خاطرنشان کرد: مهارتآموزی و ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت بانوان به ویژه در روستاها می تواند بهره گیری مفید از نیروی کار فعال جامعه و میزان تولید را افزایش دهد.
حیدری اظهار داشت: آموزش دختران و بانوان روستایی باعث می شود که آنها به عنوان نیروی کار حال و آینده، نقش فعال تری در زمینه مشارکت در سطح جامعه داشته باشند.
وی با بیان اینکه طرح آموزش جهادی مهارت آموزی در دو روستای اصطلک و باغکمش آغاز شده است، یادآور شد: آموزش بانوان در توفیق طرح های توسعه روستایی اهمیت زیادی دارد ، اجرای طرح ها نیازمند همکاری هر ۲ گروه زن و مرد روستایی است و اگر فرد، در گذشته آموزش های لازم را دیده باشد، نیل به اهداف در مدت زمان کمتری صورت خواهد پذیرفت.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.
نظر شما