به گزارش خبرنگار ایرنا، «فرزاد مخلصالائمه » روز سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی افزود: مصوبات شورای آموزش و پرورش براساس نیازها و برنامهریزی برای پیشبرد اهداف آموزشی و تعلیم و تربیت آینده سازان استان و کشور است و تمامی نهادهای عضو این شورا باید نسبت به اجرای مصوبات تلاش کنند.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت فرمانداران ۱۲ شهرستان استان مرکزی برای اجرای مصوبات و دستورالعملهای شورای آموزش و پرورش استان مرکزی، ادامه داد: تیم مدیریتی در سطح استان و ادارات کل تمام تلاش خود را برای مدیریت و آمادهسازی تمامی بخشها برای خدمترسانی شبانه روزی در راستای توسعه و پیشرفت آموزشی استان بکار گرفته و فرمانداران نیز باید در شهرستانها از تمام ظرفیتها برای تحقق این مهم استفاده کنند.
استاندار مرکزی با یادآوری تدوین سند تحول دولت مردمی در اسفندماه سال گذشته خاطرنشان کرد: ویرایش این سند در نیمه دوم امسال آغاز شده و با توجه به اینکه بخشی از این سند مربوط به آموزش و پرورش است، نیاز است بخش مروبط به این نهاد توسط اعضای شورای آموزش و پرورش مطالعه و پیشنهادات خود برای اصلاح و یا افزوده شدن به آن در اسرع وقت ارائه گردد.
مخلص الائمه نسبت به مقوله مهارتآموزی در مراکز آموزشی استان مرکزی تاکید کرد و اظهار داشت: ۲۷ تا ۲۸ سازمان در زمینه مهارت آموزی فعال هستند که باید مشکلات و مسائل این واحدها احصا و مورد بررسی قرار گیرد.
وی اضافه کرد: بحث اوقات فراغت پس از ۲ سال در استان آغاز شده و برنامهریزیهای متعددی نیز در استان تدوین شده و نیاز است همافزایی و همکاری برون دستگاهی در افزایش هرچه بیشتر بهره وری در این برنامهها در دستور کار دستگاههای فعال قرار گیرد.
مخلص الائمه با یادآوری ادغام برخی مدارس در استان افزود: این مهم برای برخی خانواده ها مشکلاتی در حوزه ثبت نام به همراه داشته و باید این مهم مورد توجه مسئولان آموزش و پرورش قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به رعایت الگوی معماری ایرانی اسلامی در شهر امیرکبیر، و باتوجه به اینکه مقرر شده این شهر به یکی از کانونهای جمعیتی استان مرکزی تبدیل و به عنوان یکی از الگوی زیستی توسعه پیدا کند، نیاز است رفع مشکل مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی در این شهر در دستور کار مسئولان قرار گیرد.
استاندار مرکزی افزود: مدرسه جزو درخواستهای اصلی ساکنان شهر امیرکبیر است و استانداری مرکزی از آمادگی کامل برای رفع موانع مالی برای ایجاد مدرسه در این شهر برخوردار است.
مخلص الائمه خاطرنشان کرد: پیش بینی میشود امسال حدود پنج میلیون زائر از کشور در آیین پیادهروی اربعین حسینی شرکت کنند و برای این مهم طرح آمادگی استقرار و اسکان زائران باید تعریف و آماده شود تا در صورت مشکلات در طول مسیر زمینه اسکان اضطراری این مسافران در استان فراهم شود.
وی در ادامه سخنان خود با تقدیر از فعالان خّیران مدرسهساز استان نیز گفت: باید تمهیداتی اندیشیده شود تا یک روز یا هفته در تقویم رسمی کشور به نام این قشر دلسوز و فداکار اختصاص یابد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: شیوع ویروس کرونا در مدت ۲ سال گذشته آسیبهای جدی برای جامعه، دانش آموزان و معلمان به همراه داشت و باید آسیب شناسی تخصصی در این حوزه انجام و موارد بررسی شود.
«نوربخش عسکری» افزود: تعداد بسیاری از دستگاهها در زمینه اوقات فراغت فعال هستند که در گزارشهایی که توسط آنها ارائه میشود، همپوشانی آماری وجود داشته و نیاز است زمنیه رفع این هم پوشانیها فراهم شود.
وی ادامه داد: پوشش کامل اوقات فراغت اکنون در تمامی نقاط استان انجام نمیشود و نتایج مورد انتظار حاصل نمی شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: اردوگاههای اوقات فراغت وضعیت مناسب تجهیزاتی و محیطی ندارند و تجهیزات مورد استفاده در این حوزه قدیمی بوده و با توجه به وجود تجهیزات آموزشی مناسب در برخی دستگاهها، نیاز است آمار این دستگاهها جمعآوری و همکاری بین آموزش و پرورش و فنی و حرفهای برای استفاده از این دستگاهها ایجاد شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز در این نشست گفت: طرح جبرانی تابستان برای دانش آموزانی که در زمان شیوع ویروس کرونا دچار افت تحصیلی شدهاند از امروز تا مرداد ماه در سه پایه تحصیلی ابتدایی، متوسطه اول و دوم اجرا میشود.
«احمدرضا نوازنی» افزود: با توجه به جذب نیروهای ماده ۲۸ و فارغ التحصیل دانشکده فرهنگیان در آموزش و پرورش استان مرکزی، وضعیت جذب نیرو در این اداره کل در سال جاری نسبت به سال گذشته بهبود یافته است.
وی ادامه داد: طرح ساماندهی فضاهای آموزشی نیز در مناطق مختلف در راستای بهرهگیری مناسب از این فضاها در آموزش و پرورش استان مرکزی آغاز شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: تراکم در اراک، ساوه و دلیجان بیشتر از سایر شهرها است و مشکل فضای آموزشی در این شهرها وجود دارد که امید است این تراکم و فشار برای سال آینده کاهش یابد.
نوارنی خاطرنشان کرد: فعالیتهای فرهنگی، هنری و تربیت بدنی در تابستان و طول سال تحصیلی در کانونها و پایگاههای ویژه برای استفاده دانشآموزان از این فضاها فعال هستند.
۲۲۷ هزار دانش آموز در۲ هزار و ۲۶۹ مرکز آموزشی در استان مرکزی به تحصیل اشتغال دارند.
نظر شما