۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۰:۵۲
کد خبرنگار: 2330
کد خبر: 84808509
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پولیتیکو: تداوم حمایت غرب از اوکراین با چالش‌های سیاسی و اقتصادی داخلی مواجه است

تهران-ایرنا- تارنمای پولیتیکو نوشت: چالش های سیاسی و داخلی در کشورهای غربی می‌تواند تداوم حمایت ها از اوکراین و تلاش‌ها برای انتقال سلاح و کمک رسانی به این کشور را در فصل زمستان و متعاقب آن دشوار کند.

به گزارش روز شنبه ایرنا، پولیتیکو با اشاره به اجلاس اخیر ناتو در اسپانیا ، افزود: رهبران جهان در اجلاس سالانه ناتو در نمایش  قدرت بی سابقه علیه جنگ روسیه در اوکراین، درباره گسترش ناتو و تقویت این ائتلاف توافق کردند اما نمایش همبستگی دموکراتیک، به ویژه  با توجه به تشدید فشارهای سیاسی و اقتصادی در داخل،  نگرانی های فزاینده ای را درباره این که  تا چه زمانی غرب - به ویژه آمریکا - به ارسال ده‌ها میلیارد تسلیحات و کمک‌های بشردوستانه به این کشور ادامه خواهد داد، به بار آورده است.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس، در خلال کنفرانس‌های مطبوعاتی روز پنج‌شنبه، در میان لبخندها و بیانیه‌های قاطعانه، خود را درگیر سؤالات داخلی دیدند و هر دو، جنگ ولادیمیر پوتین با اوکراین را در فشار اقتصادی که رای‌دهندگانشان احساس می‌کنند، مقصر دانستند.

این استدلال برای آمریکایی‌ هایی که در حال حاضر با تورم بی‌سابقه مواجه هستند و می‌خواهند حزب بایدن را در انتخابات میان ‌دوره‌ای کنگره در ماه نوامبر شکستی جانانه بدهند، دشوار به نظر می رسد. در واقع، در واشنگتن تردیدهایی وجود دارد که آیا کنگره می تواند بسته کمک چند میلیارد دلاری دیگری به اوکراین را در صورت نیاز در اواخر سال جاری تصویب کند؟

رهبران کنگره به طور معمول تمایلی به تصویب قوانین در ایام نزدیک به انتخابات میان دوره ای ندارند و قانونگذاران خواسته های رای دهندگانی را مدنظر قرار می دهند که از مقام های منتخب خود می خواهند بر روی چالش های داخلی که به طور مستقیم بر زندگی روزمره آنها تأثیر می گذارد، تمرکز کنند.

علاوه بر این، رای دهندگان و نامزدهای همسو با دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا به طور فزاینده ای موضع انزواطلبی را در قبال جنگ اتخاذ کرده اند.

به نظر نمی رسد جنگ اوکراین به زودی تمام شود و دولت کنونی آمریکا به ظاهر مصمم است به حمایت خود از اوکراین به رغم نارضایتی در داخل و تاثیر آن بر مسائل اقتصادی ادامه دهد.

بخشی از چالش قانونگذاران آمریکایی این است که رای دهندگان را قانع کنند که بحران اوکراین به طور مستقیم آنها را تحت تأثیر قرار می دهد.

تام تیلیس سناتور جمهوریخواه که همراهی تیم اعزامی آمریکا به مادرید را بر عهده داشت، گفت اگر آمریکا از تعهدات بشردوستانه خود به عنوان بخشی از آخرین بسته کمک به اوکراین عقب نشینی کند، «چالش گرسنگی جهانی» می تواند بدتر شود.

پولتیکو در پایان نوشت: رهبران غربی نگران هستند که مردم از بحران اوکراین خسته شوند. ائتلاف رهبران کشورهای غربی اکنون نگران هستندکه علاقه عمومی از وضعیت اوکراین به مسائل اقتصادی در داخل از جمله افزایش قیمت سوخت، تورم و تداوم مشکلات مربوطه به همه گیری کرونا تغییر یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha