فقیه ناظر امور حلال اداره استاندارد خوزستان الزامات صدور گواهی "حلال" را تشریح کرد

اهواز- ایرنا- فقیه ناظر امور حلال اداره استاندارد خوزستان گفت: کنترل و بررسی چگونگی خرید مواد اولیه و افزودنی‌ها و منشاء مواد متشکله محصولات تولیدی از لازمه‌های صدور گواهی نامه غذای حلال برای واحدهای تولیدی است.

 به گزارش ایرنا حجت الاسلام  عبدالرضا دغاغله روز شنبه در حاشیه بازدید کارشناس فنی از شرکت کشت و صنعت حکیم فارابی بیان کرد: در راستای انجام وظایف این اداره کل، بازرسی از کارخانه شکر، خط تولید شکر سفید، انبار محصول، انبار مواد اولیه افزودنی، انبارهای شکر خام و سفید و همچنین آزمایشگاه کنترل کیفی این کارخانه انجام شد.
وی گفت: هدف از حضور در این واحد تولیدی نظارت بر اجرای مقررات اعطای نشان حلال برای محصول شکر سفید است و بازرسی توسط کارشناسان حلال با ارایه مستندات، کنترل مواد اولیه، افزودنی‌ها و فرآورده‌های غذایی که ممکن است ترکیب آنها با سایر مواد یا روش تولید آنها منجر به تغییر در اصل حلال بودن ماده غذایی شود، از جمله موارد ممیزی برای صدور و تمدید گواهی‌نامه حلال است. 
وی افزود: بررسی فرآیند تولید، گواه بر منطبق بودن محصول شکر سفید شرکت کشت و صنعت حکیم فارابی با استاندارد ملی ۱۲ هزار (غذای حلال) است.
حجت الاسلام دغاغله افزایش کیفیت، فروش بیشتر، سهولت در امور واردات و صادرات و امنیت خاطر مصرف کنندگان را از موارد اهمیت این گواهی‌نامه دانست و گفت: ایران از جمله کشورهای اسلامی است که تمامی مواد غذایی به شیوه حلال عرضه می‌شود.

وی گفت: سازمان ملی استاندارد ایران، تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور است و نشان حلال سایر نهادها ارزش قانونی ندارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha