به گزارش خبرنگار ایرنا؛ بیتالله برقراری روز پنجشنبه در ستاد راهبردی صندوق بیمه کشاورزان، روستاییان و عشایر شهرستان ملایر اظهار داشت: بیمهشدگان در سطح یک، درآمدشان یک میلیون تومان و در آخرین سطح یعنی سطح هشتم ۲ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان است.
وی افزود: پس از گذشت ۱۶ سال از تاسیس این صندوق، تنها یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال دارد که طی سالهای گذشته آهنگ جذب بیمهای در این صندوق بسیار کُند بوده است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور ادامه داد: امسال در قالب تعاونی ۳۰۰ هزار نفر زیرپوشش قرار میگیرند و ۳۰ هزار روحانی نیز از طریق این صندوق بیمه میشوند.
برقراری با بیان اینکه مشاغلی همچون خیاطان نیز در قالب مشاغل فصلی زیر پوشش بیمه این صندوق قرار میگیرند، افزود: اراده ما بر این شکل گرفته که سالانه بتوانیم یک میلیون نفر را از طریق صندوق بیمه اجتماعی بیمه کنیم.
وی خاطر نشان کرد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر ظرفیت بیمه کردن ۱۰ میلیون نفر را دارد و هفت میلیون نفر در حال حاضر در کشور عضو هیچ صندوق بیمهای نیستند و تا قبل از رسیدن به سن ۵۰ سالگی باید از طریق این صندوق بیمه شوند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور حوزه تامین اجتماعی و اشتغال و رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را حوزهای بسیار گسترده دانست و یادآور شد: معیشت، بیمه، درمان و عدالت همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب و دولت سیزدهم است و تمام تلاش ما حرکت در تحقق این اهداف است.
برقراری با بیان اینکه عدم تبیین فعالیتها و اهداف این صندوق از دولت قبل به ما به ارث رسید، خاطرنشان کرد: از هر منظری باید برای تبیین این صندوق استفاده کنیم و مدیران و مسئولان باید شورای هماهنگی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی را جدی بگیرند.
وی با اشاره به تاسیس این صندوق در سال ۱۳۸۴ گفت: جمعیت هدف این صندوق یک سوم یعنی معادل حدود ۳۰ میلیون نفر است که با گذشت ۱۶ سال تنها یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر زیر پوشش این صندوق قرار گرفتهاند که حدود سالانه یک درصد است.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با تاکید بر اینکه با افزایش تعداد بیمهشدگان باید برای رفع فقر مطلق تلاش کنیم، افزود: در قالب اجلاس سراسری تفاهمنامههای خوبی منعقد شد تا بتوانیم جمعیت آرمانی، انقلابی و جامعه هدف را زیرپوشش قرار دهیم.
برقراری بیان کرد: در قالب طرحهای جدید این صندوق، در صدد هستیم بازنشستگان صندوق را بیمه تکمیلی کنیم و به بازنشستگان مستمری و از کارافتادگی تعلق میگیرد.
وی بودجه صندوق بیمه اجتماعی را در سال گذشته یکهزار میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: امسال رقم بودجه این صندوق افزایش ۴۰ درصدی داشت و به یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسید.
صبح امروز نیز تفاهم نامه همکاری بین استانداری همدان و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور با حضور علیرضا قاسمیفرزاد استاندار همدان و بیت اله برقراری، مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور منعقد شد.
نظر شما