عبدالله هندیانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در گرگان اظهارداشت: این طرح ۲ سال قبل در ستاد مرکزی بر روی آن کار شد و هماهنگیهای لازم با سازمانهای مربوطه انجام شده است.
وی بیان کرد: رییس جمهور بر این مساله تاکید دارند و اوایل ماه اردیبهشت در هیات دولت این طرح مطرح و به تصویب رسید که اکنون منتظر هستیم تا هفته آینده پس از اخذ آن ۲ مجوز برای اجرایی کردن در سطوح کولبری و تهلنجی در در مرزهای غربی و جنوبی کشور این طرح را عملیاتی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: با این طرح به طور تقریبی فرآیند ورود کالا در ۲ سطوح ساماندهی میشود و با یک فرآیند پنج ساله کنترل و نظارت برای کل کالاها صورت بگیرد.
جانشین ستاد قاچاق کالا و ارز گفت: این اقدامات در سطح ملی در حال انجام است و به منظور کنترل و ساماندهی در حوزه مرز انجام میشود که امیدواریم بتوانیم با ترکیبی از دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر این که پیش از مبادی تا سطح عرضه فرآیند مبارزه با قاچاق شکل بگیرد، دنبال کنیم.
هندیانی افزود: با اقداماتی که شروع شده در حوزه اصناف، کسبه و ادارات صنعت معدن و تجارت استانی، نظر میرسد با یک نگرشی به اقدامات پیشگیرانه سعی بر این است با اطلاع رسانی و آگاهی رسانی که به مردم صورت میگیرد همکاری خوبی کسب شود.
وی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم در کاهش میزان قاچاق کالا در کشور و اجرای طرحهای ملی و استانی در کنار هم با همکاری و مشارک استانداران موفق عمل کنیم.
هیات دولت در جلسه هفتم اردیبهشت ماه سال جاری خود، با توجه به دستور رییس جمهور در شورای اداری استان بوشهر مبنی بر ساماندهی ورود کالا تحت عنوان ملوانی (تهلنجی) و با هدف مدیریت و کنترل واردات کالاها از طریق تهلنجی با سهمیهبندی انجام شده و جلوگیری از قاچاق کالا و ارز و امکان ایجاد شفافیت در زنجیره تجاری و کمک به تنظیم بازار، هیات وزیران کلیات "آیین نامه جامع ساماندهی و نظارت بر مبادلات تجاری مرزی از طریق ملوانی (ته لنجی)" را تصویب کرد.
جانشینستاد قاچاق کالا و ارز کشور گفت: در حوزه فضای مجازی ۳۰۰ شرکت که کالای قاچاق را در این حوزه تبلیغ و به فروش میرساندند از طریق شورای عالی فضای مجازی پلمب شدند و شیوهنامه اقدامات پیشگیرانه و مقابلهای را در فضای مجازی تدوین کردیم که زودی از سوی رییس جمهور ابلاغ خواهد شد که براساس این شیوهنامه همه سازمانها مکلف شدند از ارائه کالای قاچاق در حوزههای فضای مجازی خودداری کنند.
هندیانی تصریح کرد: با اجرای طرح سامانه صدف، شفافسازی میزان استفاده از سوخت در چاهها و ادوات و ماشین آلات کشاورزی و استفاده ساختاری دولتی انجام و صرفهجویی خوبی برای کشور داشته است.
وی یادآور شد: حداقل در سه سال گذشته با اجرای سامانه صدف، چهار هزار میلیارد لیتر صرفهجویی در سوخت داشتیم.
وی تاکید کرد: هر چه بتوانیم در حوزه سامانهها شفافیت بیشتری داشته باشیم، از انحراف سوخت در داخل جلوگیری کردهایم.
هندیانی روزگذشته به منظور شرکت در جلسه ستاد قاچاق کالا و ارز گلستان به این استان سفر کرد.
نظر شما