مصطفی فلاحی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به تلاش حوزه درمان و بیمارستان امام علی (ع) در بهبود سطح کیفی و کمی خدمات و افزایش رضایتمندی بیمهشدگان استان افزود: انجام سی تی سیسترنوگرافی در بیمارستان تامین اجتماعی امام علی(ع) با همکاری متخصص جراح مغز و اعصاب استان و کادر درمان بیمارستان امام علی برای بیماران بستری انجام شد که با این اقدام از اعزام بیمار به استانهای همجوار جلوگیری شد.
رامین کمالی جراح مغز و اعصاب بیمارستان امام علی(ع) نیز در خصوص انجام این عمل گفت: در بیمارانی که نشت مایع مغزی نخاعی دارند به منظور تشخیص دقیق محل نشت و در صورت لزوم جراحی متعاقب آن انجام سیسترنوگرافی مغز روش استانداردی است.
وی تصریح کرد: سی تی سیسترنوگرافی به دنبال نشت مایع مغزی ـ نخاعی که بیشتر به دنبال آسیب ناشی از شکستگی در قاعده جمجمه است انجام میشود و در نشت طولانی مدت، خطر مننژیت افزایش مییابد.
کمالی خاطرنشان کرد: تجویز آنتیبیوتیک پروفیلاکتیک در این افراد مورد اختلاف نظر استاز همین رو استفاده از آنتیبیوتیک پروفیلاکتیک تاثیر قابل توجهی در پیشگیری ندارد و تشخیص و درمان زودرس نشت مایع مغزی نخاعی عامل مهمی در جلوگیری از مننژیت و ناتوانیهای ناشی از آن است.
به گزارش ایرنا، تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با پنج مرکز درمانی سرپایی و یک بیمارستان در بخش درمان مستقیم به جمعیتی حدود ۴۸۰ هزار نفر بیمه شده سازمان حدود نیمی از جمعیت استان خدمات درمانی ارائه میدهد.
نظر شما