حجت الاسلام امرالله حسنینیا روز سهشنبه در حاشیه میز ارتباط مردمی در محل سالن جلسات اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در زمینه پروندههای وقفی موجود در محاکم قضایی افزود: در سازمان اوقاف تلاش می شود تا حد امکان پرونده ها به محاکم قضایی ارجاع نشود اما در برخی موارد این موضوع از حد اختیارات خارج است و نیاز به حکم قضایی دارد.
وی با اشاره به وجود هشت هزار پرونده وقفی در محاکم قضایی گفت: معمولا در زمینه پرونده های وقفی کارگروه حقوقی تشکیل و پرونده با حضور کارشناسان و مشاوران مربوطه مورد بررسی قرار می گیرد.
معاون امور اوقافی، حقوقی و ثبتی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور ادامه داد: بعضی مواقع شاهد تصرف اراضی وقفی هستیم که نسبت به تفکیک و واگذاری آن اقدام می کنند و یا افرادی بدهی خود را به موقع پرداخت نمی کنند، لذا چاره ای جزء برخورد قضایی با این موارد وجود ندارد .
حسنی نیا در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: اوقاف در زمینه بهره وری اقتصادی با اجرای طرح های مختلف و بررسی پروژه هایی که سوددهی و یا توجیه اقتصادی دارد، اقدام میکند و به تناسب املاک وقفی در اختیار سازمان اوقاف در زمینه اشتغالزایی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم برای اقشار مختلف تلاش می شود.
معاون امور اوقافی، حقوقی و ثبتی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور خاطرنشان کرد: یزد دارالمومنین است و موقوفات زیادی دارد و مردمان آن حافظ وقف هستند و در زمینه احیای وقف دغدغه دارند و اوقاف نیز تلاش می کند از موقوفات به خوبی استفاده شود و در خدمت مردم باشد.
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان یزد نیز در حاشیه این برنامه گفت: معاونان اوقاف کشور در راستای رسیدگی به امور مردم و مشکلاتی که در حوزه وقف وجود دارد، در استان یزد حضور یافته تا به امورات موقوفات رسیدگی شود و استقبال بسیار خوبی در این زمینه ازسوی شهروندان و واقفان شاهد هستیم.
حجت الاسلام حسین زارع زاده اظهار داشت: درخواست های زیادی در حوزه اوقافی، حقوقی و ثبتی اعم از مساعدت، تخفیف در دریافت پذیره، تقسیط و دیگر موارد بوده که در امروز مورد بررسی قرار می گیرد.
نظر شما