به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آبادان دکتر سیدمحمد محمدی سهشنبه اظهار داشت: با تلاش کارشناسان بهداشت در مسیر بیماریابی تب کریمه کنگو افزایش موارد ابتلا را در منطقه نداشته ایم و وضعیت عمومی تنها بیمار قطعی نیز نسبت به سه روز گذشته بهتر است.
وی با اشاره به این موضوع که بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو در بخش مراقبتهای ویژه قلب بیمارستان طالقانی آبادان بستری است افزود: ۲ مورد مشکوک به تب کریمه کنگو دیگر نیز در منطقه جنوب غرب خوزستان شناسایی شده که با توجه به علائم آنها، احتمالا جواب آزمایش آنها منفی خواهد بود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آبادان ادامه داد: برای مقابله با این بیماری نیاز است شهروندان گوشت و محصولات دامی را از فروشگاههای مجاز خریداری کنند و از خرید این محصولات از فروشندگان دورهگرد و در مسیر جاده خودداری کنند.
وی با بیان اینکه نباید بدون وسایل حفاظتی با لاشه احشام ، خون و ترشحات دام تماس داشت گفت: برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو لازم است گوشت تازه حداقل به مدت ۲۴ساعت در یخچال نگهداری شود و بعد از تماس با گوشت و احشای دامی حتما دستها را به روش صحیح با آب و صابون شست.
دکتر محمدی خاطرنشان کرد: جگر دام تازه ذبحشده قبل از مصرف باید به مدت ۴۸ساعت در یخچال نگهداری شده و سپس به خوبی پخته شود.
سردرد، تب بالا، کمردرد شدید و درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و خونریزی از علائم بیماری تب کریمه کنگو است.
شهرستانهای آبادان، خرمشهر و شادگان زیر مجموعه خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان هستند.
نظر شما