به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام سیدابراهیم حسینی شامگاه دوشنبه به مناسبت هفته( اول تا هفتم تیرماه) قوه قضاییه در دیدار با رئیس دادگستری وجمعی از قضات این شهرستان افزود: شهید مظلوم آیت الله بهشتی نماد عدالت، دیانت و حقانیت بود که خارچشم دشمنان اسلام و انقلاب شد.
وی با گرامیداشت یاد خاطر شهدای هفتم تیر به ویژه شهید آیت الله بهشتی افزود: شهید بهشتی معمار قوّه قضاییه بود او شخصیتی بود که ریاست و مسئولیت به دنبال او می دوید و خودش هم رغبتی به پست و مقام نداشت چراکه او شیفته خدمت بود نه تشنه قدرت.
حسینی بیان کرد: وقتی زمزمه اعطای مسوولیت و ریاست قوه قضائیه از سوی امام(ره) به ایشان را به گوششان رساندند گفت : من ترجیح میدهم به حوزه علمیه قم بروم و به تربیت طلاب بپردازم مگر اینکه امام (ره) به من تکلیف کنند.
وی با بیان اینکه دستگاه قضا در جمهوری اسلامی خیمهگاه نظام است خاطرنشان کرد: این نهاد به وظایف پیش بینی شده در چارچوب قانون که برگرفته از ارزش های دینی است عمل کنند .
امام جمعه ابرکوه ادامه داد: در دعاوی که طرفین برای خود وکیل انتخاب می کنند،وکلای شاکی و متشاکی سعی در حاکم کردن موکل خود دارند، لذا کشف حقیقت گاهی دشوار می شود و از این رو لازم است پرونده ها با دقت و وسواس بیشتری رصد شود.
همچنین فرماندار شهرستان ابرکوه با گرامیداشت یاد خاطره آیت الله شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام (ره) گفت: شهید مظلوم دکتر بهشتی در مقابل فساد و زورگویی ها ایستادگی کرد و در راه عدالت به شهادت رسید.
محمدهادی زارع زاده در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا افزود: شهید بهشتی درس ولایتمداری و دفاع از حق و حقیقت را به همه آموخت.
وی با تاکید براینکه شهید بهشتی یکی از ارکان انقلاب اسلامی بود، اضافه کرد: صراحت در لهجه، خنثیسازی توطئه دشمنان از اصلیترین خصوصیات شهید دکتر بهشتی بود.
جانشین رئیس شورای فرهنگ عمومی ابرکوه اضافه کرد: شهادت مظلومانه شهدای هفتم تیر همانند حادثه عاشورا موجب احیای اسلام ناب محمدی (ص) در جامعه و افشای چهره تروریستی منافقان کوردل در جهان شد.
وی بیان کرد: در دهه شصت هم دشمنان خارجی و هم دشمنان داخلی با برنامهها و توطئههای قبلی سعی در حذف شهید بهشتی داشتند چراکه دشمنان به خوبی به نقش تاثیرگذار و موثر وی پی برده بودند.
شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
نظر شما