محبوبه معین مقدسی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کلنگ ساخت ساختمان آموزشی ۱۹ مهر دانشگاه که از محل اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب به استان آغاز اما به دلایل مختلف عملیات ساخت آن در مراحلی متوقف شد هم اینک با تلاش ها عملیات اجرایی آن دوباره آغاز شده است که برای بهره برداری از فاز یک آن به ۴۰ میلیارد تومان اعتبار و تکمیل خوابگاه نیز ۱۰ میلیارد تومان نیاز است.
وی افزود: ساختمان این مرکز آموزشی که تنها دانشگاه جنسیتی دخترانه شرق کشور است پس از ۱۰ سال آماده بهرهبرداری است، این دانشگاه تاکنون در فضاهای استیجاری و فضاهای آموزش و پرورش مستقر بوده و همیشه با مشکل کمبود فضا درگیر بوده است.
وی گفت: تلاش می کنیم تا این فضا تا مهر سال جاری مورد بهره برداری قرار گیرد هم اینک از دستگاه های مسوول و خدمات رسان می خواهیم که در این رابطه همکاری داشته باشند و هم اینک راه دسترسی یکی از مشکلات است.
معین مقدسی اظهار داشت: ساختمان آموزشی ۱۹ مهر دانشگاه به دلایل مختلف عملیات ساخت آن تاکنون طولانی شده است.
وی افزود: حدود ۶ هزار متر مربع در فازهای مختلف ساختمان های آموزشی ایجاد شده است که امیدوار هستیم بخش هایی از آن امسال افتتاح شود، پیشرفت فیزیکی فاز ۱ این پروژه بالای ۷۵ درصد است.
رییس دانشگاه کوثر بجنورد با بیان اینکه تاکنون ۲۸۰ میلیارد ریال از محل سفر رهبر معظم انقلاب و درآمد دانشگاه در این فضا هزینه شده است گفت: دانشگاه کوثر در سند آمایش سرزمینی به عنوان یک مرکز آموزش عالی مستقل تعریف شده و این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه تک جنسیتی در شمال شرق کشور پس از دانشگاه الزهرای تهران، دارای بیشترین دانشجوی دختر است و به عنوان یکی از شاخصه های توسعه آموزش عالی در استان در حال فعالیت است.
معین مقدسی در خصوص تکمیل خوابگاه این مرکز آموزش عالی نیز گفت: یک فضای دانشگاه فنی و حرفه ای در حال ساخت با پیشرفت فیزیکی حدود ۵۰ درصد در اختیار دانشگاه قرار گرفته است که برای تکمیل این فضا به حدود ۱۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.
وی افزود: این خوابگاه در فضایی به مساحت ۲ هکتار ایجادش ده است که ظرفیت تا ۱۵۰ دانشجو را دارد که در سایت ارکان قرار گرفته است.
دانشگاه کوثر بجنورد در سال تحصیلی گذشته ۱۰ ساله شد و جشن ۱۰ سالگی را گرفت.
هم اینک دانشگاه کوثر بجنورد حدود سه هزار و ۵۰۰ دانشجوی دختر دارد که در ۲۲ رشته گرایش کارشناسی ارشد و کارشناسی تحصیل می کنند.
۲۸ هزار دانشجو دختر و پسر در ۳۳ مرکز شامل دانشگاههای دولتی، آزاد، غیر انتفاعی، پیام نور، فنی و حرفه ای، جامع علمی و کاربردی و فرهنگیان در خراسان شمالی تحصیل می کنند.
از مجموع زیر نظام های آموزش عالی این استان چهار دانشگاه دولتی، چهار واحد آزاد اسلامی، پنج مرکز فنی و حرفه ای، هفت مرکز علمی و کاربردی، سه مرکز وابسته به دستگاه های اجرایی، هشت واحد پیام نور و ۲ موسسه غیر انتفاعی هم اینک جذب دانشجو دارند.
نظر شما