به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد محمدیزاده روز شنبه در نشست با هنرمندان استان بوشهر بیان کرد: مسائل هنر استان بوشهر در ۲ دسته مشکلات هنرمندان و حمایت از آثار هنری دسته بندیشود تا پس از اولویت بندی برای حل آنها زمانبندی و اقدام صورت گیرد.
وی ادامه داد: چالشهای هنر استان بوشهر با همکاری دستگاههای مربوط، هنرمندان و مدیرکل امور اجتماعی استانداری تا پایان تیر ماه جاری دسته بندی و برای حل چند مورد محوری تا پایان امسال هدفگذاری شود.
استاندار بوشهر خطاب به هنرمندان اظهار کرد: خود را جزئی از شما میدانم و از همه اختیارات برای حل مشکلات حوزه هنر این استان استفاده میکنم.
محمدیزاده اعلام کرد: در یک سال پیشرو ۲ تا سه مجتمع فرهنگی در استان بوشهر به بهرهبرداری میرسد که مجتمع دشتستان یکی از آنها است.
استاندار بوشهر گفت: در راستای پیشرفت و حل مشکلات حوزه هنر در استان بوشهر، استفاده از تجربههای موفق دیگر استانها میتواند راهگشا باشد.
وی ادامه داد: استان بوشهر نسبت به سالهای گذشته پیشرفتهای خوبی در تولید آثار هنری داشته است که باید دیده شود با این حال هر روز، ابتدای حرکت برای پیشرفت بیشتر در آینده است.
محمدیزاده عنوان کرد: استان بوشهر ظرفیت گردشگری بسیار بالایی دارد که میتواند فضایی مناسب برای فعالیت هنرمندان باشد.
وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت منطقه پارس جنوبی برای حمایت و استفاده از آثار هنرمندان بومی ضروری است و صنعت مستقر در منطقه باید نیازهای هنری خود را از این هنرمندان تامین کند.
استاندار بوشهر بیان کرد: علاوه بر این ایجاد شهرک سینمایی، افزایش بودجه هنری و افزایش هنرستانها از نیازهای استان بوشهر است که نیازمند اولویت بندی برای تامین است.
محمدیزاده با بیان اینکه منابع محدود است، گفت: نمیتوان در یک سال همه این مشکلات را حل کرد اما باید با اولویت بندی به چند مساله محوری پرداخت که در بهبود مسائل خرد نیز موثر است.
معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد استان بوشهر در ادامه این نشست گفت: در سه ماهه نخست سال گذشته ۲۷ اثر نمایشی در استان بوشهر تولید شد که ۱۱۵ اثر اجرا و بیش از ۹ هزار مخاطب داشته است که در نوع خود و سطح کشور کم نظیر است و این نشان دهنده توانمندی بالای هنر و هنرمندان در این استان است.
محمدحسین زندویان افزود: همچنین در سال گذشته نیز در بحبوحه اپیدمی کرونا، با وجود همه محدودیتها ۱۶۵ اثر نمایشی در استان بوشهر تولید شد که توانست ۱۸ هزار مخاطب جذب کند.
وی اضافه کرد: استان بوشهر که با ۳۴ پلاتو حرف نخست را در کشور میزند، موفق شد به عنوان یکی از ۱۱ استان کشور ۲ دوره جشنواره موسیقی فجر برگزار کند و موفقیت جوانان بوشهری در جشنواره موسیقی جوان ۱۹ درصد نسبت به سال پیش از آن افزایش داشته است، با این حال در تجهیز و بروزسازی امکانات کمبود بسیاری وجود دارد.
معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر اظهار کرد: هنرمندان به عنوان سرمایههای ارزشمند استان بوشهر از پتانسیل بالایی برخوردار هستند و بار فرهنگی جامعه را به دوش میکشند.
زندویان اذعان کرد: با این وجود از فقر در تجهیزات هنری رنج میبریم و این حوزه نیازمند حمایت و گوشه چشمی از سوی مسئولان است.
وی در ارتباط با برنامههای پیش روی معاونت هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: ساماندهی هنر تعزیه در این استان و تبدیل آن از کانون به انجمن در دستور کار قرار دارد.
معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر یادآور شد: این استان ۱۰۱ آموزشگاه هنری دارد که بیشترین شمار آن مربوط به هنرهای تجسمی است.
در ادامه این نشست فعالان هنرهای سینما و تئاتر، موسیقی، شعر و ادب و خوشنویسی دغدغههای خود را مطرح کردند که حمایت از آثار هنرمندان بومی و بهبود زیرساختها پرتکرارترین آنها بود.
در پایان این نشست از کتاب گنجینه اسناد در بوشهر قدیم نوشته عبدالحسین احمدی ریشهری و تابلو بوشهر پایتخت حماسه و مقاومت از میر مهنا تا شهید مهدوی رونمایی شد.
نظر شما