به گزارش ایرنا از پلیس فتا، سرهنگ داود معظمی گودرزی با اشاره به این مطلب افزود: نماینده حقوقی یک موسسه آموزشی معتبر در کشور با مراجعه به پلیس فتا مدعی شد اشخاصی ناشناس در فضای مجازی اقدام به انتشار و فروش غیرمجاز مجموعه های آموزشی ویژه متعلق به موسسه او کرده و موجب وارد شدن خسارات مادی و معنوی فراوانی به این موسسه شده اند.
رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: فرد شاکی اضافه کرد که با اعلام تعداد زیادی از دانش آموزانی که از مجموعه های آموزشی موسسه استفاده می کنند، متوجه شدیم مجموعه های ما در چندین صفحه اینستاگرامی در حال خرید و فروش است و اشخاصی ناشناس با سوء استفاده از نام این موسسه اقدام به فروش غیرمجاز این مجموعه ها در شبکه های اجتماعی می کنند.
این مقام انتظامی گفت: کارشناسان پلیس فتا پایتخت اقدامات خود را آغاز کردند و در تحقیقات اولیه مشخص شد بیش از ۲ صفحه اینستاگرامی با بیش از ۶۵ هزار نفر دنبال کننده در این خصوص فعالیت دارد و روزانه تعداد زیادی از مجموعه های آموزشی مربوط به موسسه شاکی را با مبالغ ناچیزی در این صفحات به فروش می رسانند.
وی افزود: با اقدامات تخصصی افسران سایبری پلیس فتا ۲ نفر از گردانندگان اصلی این صفحات در فضای مجازی شناسایی و با اقدامات فنی اطلاعات هویتی و سکونتی متهمین به دست آمد و پس از تشریفات قضایی هر ۲ نفر در یکی از مناطق تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیکی به پلیس فتا منتقل شدند.
سرهنگ معظمی گودرزی اظهارداشت: متهمان با انتقال به پلیس فتا، پس از مواجهه با شاکی ضمن پذیرفتن بزه انتسابی گفتند باتوجه به معروف بودن این موسسه آموزشی در این زمینه صرفا با انگیزه کسب مال دست به این اقدام زدیم.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: طبق ماده ۲۳ قانون حمایت از حقوق مولفان هرکس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به نام خود یا به نام پدید آورنده بدون اجازه او یا عامداً به شخص دیگری غیر از پدید آورنده نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تادیبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
نظر شما